Federația Română de Scrimă
Campionate Europene

Start la Novi Sad! Începe Europeanul de Cadeți și Juniori!

Astăzi debutează la Novi Sad, în Serbia, întrecerile Campionatului European de Cadeți și Juniori. Astfel, de sâmbătă până miercuri vom asista la competiția juniorilor, urmând ca de joi, 3 martie, să intre în concurs cadeții.

Astăzi se desfășoară două întreceri, România având reprezentanți la ambele. Dimineața se va disputa concursul feminin de floretă junioare, iar după-amiază se vor duela juniorii de la sabie masculin.

În proba feminină de floretă vor fi prezente trei sportive tricolore: Andreea Dincă, Teodora Șofran și Karina Vasile, toate legitimate la CSA Steaua București. Ele încep competiția din faza grupelor:

Andreea Dincă – grupa a 3-a (alături de Karolina Zurawska – Polonia, Ariadna Tucker – Spania, Anna Kollar – Ungaria, Valerie Buijse – Țările de Jos, Sara Mladenova – Bulgaria și Irene Bertini – Italia).

Teodora Șofran – grupa a 5-a (unde se va înfrunta cu Nazli Ceren Alioglu – Turcia, Celia Hohenadel – Germania, Sonja Stojanovic – Serbia, Chiara Groess – Austria, Kristina Petrova – Ucraina și Sara Mikulak – Suedia).

Karina Vasile – grupa a 8-a (cu Antonina Lachman – Polonia, Uliana-Dumitrița Josan – Moldova, Silvia Bazhlekova – Bulgaria, Ava Emanuel – Țările de Jos, Alisa Isbir – Turcia și Amandine Charlier – Belgia).

Articole similare

GALERIE FOTO: Sportivii de la ACS Stesial au susținut o lecție deschisă de scrimă la Școala Generală Nr. 128 din București

Federatia Romana de Scrima
9 ani

Tiberiu Dolniceanu și Iulian Teodosiu s-au calificat pe tabloul principal de 64 la etapa de Cupă Mondială de sabie de la Gyor

Federatia Romana de Scrima
7 ani

Campionatul Național de scrimă pentru copii, promovat la DigiSport și pe www.prosport.ro! Vineri dimineața suntem LIVE la 1Matinal de la TVR!

Federatia Romana de Scrima
7 ani
Exit mobile version