Federația Română de Scrimă
Campionate Mondiale

Start in Campionatul Mondial de Scrima de la Wuxi

Miercuri, 19 iulie 2018, la Wuxi (China) va avea loc deschiderea oficiala a Campionatului Mondial de Scrima 2018, la care Romania participa cu 9 sportivi, 5 tehnicieni si 2 arbitri.

Eroii cu masca vor intra in focuri chiar din prima zi a competitiei, cand sunt programate calificarile atat la spada feminin, cat si la sabie masculin, ambele la individual.

Singurul sportiv din lotul celor doua echipe care nu va trage maine este Ana Maria Popescu, aflata in primii 16 sportivi din clasamentul mondial  la spada, care se califica direct pe tabloul de 64.

Astfel, maine vor intra in concurs spadasinele Maria Udrea, Amalia Tataran, Raluca Sbarcea si sabrerii Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Iulian Teodosiu si George Dragomir.

Sportivii nostri nu au probleme medicale, sunt deja acomodati cu fusul orar dupa o saptamana de cantonament la Hong Kong, sigurul inamic cu care se confrunta in prezent fiind caldura mare si umiditatea excesiva din Wuxi. Ei au efectuat astazi primele antrenamente intr-una din salile impunatorului complex polisportiv care gazduieste Campionatului Mondial de Scrima din acest an.

“Wuxi Sports Center Indoor Stadium” este o bijuterie arhitectonica care acopera peste 57 000 de metri patrati, cu o sala principala de 7200 locuri si una secundara pentru antrenamente, capabila sa gazduiasca competitii nationale si internationale pentru nu mai putin de 12 sporturi.

FOTO:   imagini de la antrenamentul de astazi de la Wuxi Sports Center   CREDIT FOTO: Augusto Bizzi, FR Scrima

 

Articole similare

Octavian Rentea, Sebastian Drăghici, Vlad Roșu și Silviu Roșu, învingătorii din prima zi în Cupa Stebal la floretă pentru începători, copii, speranțe și cadeți

Federatia Romana de Scrima
9 ani

România a cucerit medaliile de aur la etapa din Circuitul European U14 de spadă, în proba feminină pe echipe, de la Talin

Federatia Romana de Scrima
8 ani

La Udine, echipa feminină de floretă junioare a ocupat locul 6

Federatia Romana de Scrima
4 luni
Exit mobile version