Federația Română de Scrimă
Știri

Lista câștigătorilor invitațiilor duble la premiera filmului „Planșa”

La începutul acestei săptămâni, Federația Română de Scrimă a lansat un concurs a cărui premii au constat în trei invitații duble la premiera filmului „Planșa”. Primii trei care au răspuns corect, pe emailul danielremes@yahoo.com, la întrebarea <<Cine a fost primul campion olimpic la scrimă al României?>> vor intra în posesia premiilor.
Răspunsul corect la întrebarea adresată luni este: Ionel Drâmbă – medalie de aur la floretă individual în Mexico, 1968.
Câștigătorii invitațiilor duble sunt:
FLORINA-MIHAELA MIRICĂ
LAURA DUMITRAȘCU
SEBASTIAN CRĂCIUN
Cei trei vor primi câte un email de informare a modului în care vor intra în posesia invitațiilor.

Filmul independent “Planșa” este lungmetrajul  de debut al  regizorului Andrei  Gheorghe, fiul antrenorului de spadă de la CS Farul Constanța, Horia Gheorghe.

“Planșa” este un film despre pasiunea pentru scrimă a doi sportivi care dezvoltă o relație personală și sacrificiile lor pentru sportul de performanță. Lansarea oficială va avea  loc  pe  26  septembrie  2014,  ora 19:30, la Cinema Studio, iar  filmul  va  putea  fi  urmărit  în cinematografele din toată țara și nu numai.
Federația Română de Scrimă a promovat “Planșa” în toate orașele în care a fost prezentă „Caravana Scrimei Românești”, fiind primul film românesc de după 1989 care descrie fenomenul scrimei.
Începând cu data de 27 septembrie, îi așteptăm pe toți cei care doresc să înțeleagă scrima să vizioneze filmul în sălile de cinema.

Afis-Plansa

Articole similare

CS Satu Mare a cucerit medaliile de aur la Campionatul Național de spadă pentru juniori de la Craiova, în proba masculină pe echipe

Federatia Romana de Scrima
8 ani

Floretistele din România trag la Circuitul European de cadeţi şi pentru Vasile Costa

Federatia Romana de Scrima
10 ani

Bianca Benea – locul 15 la Cairo!

Federatia Romana de Scrima
2 ani
Exit mobile version