Federația Română de Scrimă
Știri

Ingrid Bikfalvi (ACS Floreta Timișoara) și Octavian Rentea (ACS Balestra) sunt câștigătorii din prima zi a Cupei 1 Decembrie la floretă pentru copii și speranțe de la Satu Mare

Una dintre cele mai vechi competiții de scrimă din Satu Mare, Cupa 1 Decembrie la floretă, a ajuns în acest an la ediția cu numărul 39! În 2016, Cupa 1 Decembrie la floretă pentru copii și speranțe are loc de vineri și până duminică, în perioada 2-4 decembrie, la Sala de Scrimă „Alexandru Csipler” din Satu Mare.
Concursul se desfășoară la trei categorii de vârstă, 9-10 ani, 11-12 ani și 13-14 ani, la feminin și masculin, doar la individual. Cupa 1 Decembrie la floretă pentru copii și speranțe este organizată de către Direcția pentru Tineret și Sport a Județului Satu Mare, Clubul Sportiv Satu Mare, Asociația Fencing Satu Mare și Federația Română de Scrimă.
Vineri, 2 decembrie 2016, în prima zi de concurs au avut loc probele de floretă masculin 9-10 ani și floretă feminin 9-10 ani. Au participat, în total, 54 de sportivi, iar învingători au fost Ingrib Bikfalvi (ACS Floreta Timișoara) – la floretă feminin și Octavian Rentea (ACS Balestra) – la floretă masculin.
Clasamentele complete din prima zi a Cupei 1 Decembrie, ediția cu numărul 39, la floretă pentru copii și speranțe de la Satu Mare arată astfel:
FEMININ
floreta-feminin-9-10-ani
MASCULIN

Programul următoarelor două zile de concurs este următorul:
SÂMBĂTĂ, 3 DECEMBRIE
Ora 9:00 – floretă masculin 11-12 ani;
Ora 12:00 – floretă feminin 13-14 ani;
DUMINICĂ, 4 DECEMBRIE
Ora 9:00 – floretă masculin 13-14 ani;
Ora 12:00  – floretă feminin 11-12 ani.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile concursului de la Satu Mare.

Articole similare

Cupa Riposta 2022

Federatia Romana de Scrima
2 ani

A cincea ediție a Memorialului „Ille Cornelia” la spadă va avea loc în perioada 4-5 iunie la Oradea

Federatia Romana de Scrima
8 ani

GALERIE FOTO: Vlad Porușniuc (CSA Steaua) a câștigat Campionatul Național de floretă juniori, proba individuală la masculin

Federatia Romana de Scrima
9 ani
Exit mobile version