Federația Română de Scrimă
Știri

GALERIE FOTO: Sabrerii din lotul național au adus soarele în sufletele a 30 de copii nevoiași din Brașov

Ziua de 1 iunie a fost una cu adevărat specială pentru 30 de copii aflați în îngrijirea Fundației Salvați Copii de la Școala Nicolae Orhidan din Brașov. Aceștia au primit duminică vizita lotului național de sabie al României. În frunte cu președintele Federației Române de Scrimă, Mihai Covaliu, sabrerii au donat jucării celor 30 de copii. Pe fețele tuturor se putea citi la duminică la prânz fericirea. Și chiar dacă în curtea instituției vremea nu a fost prietenoasă, în sufletele copiilor și sportivilor a fost mult soare. Pentru mulți dintre puști, acestea au fost primele jucării cu adevărat ale lor, iar sportivii și oficialii Federației Române de Scrimă au fost încântați că au avut șansa de a face un gest nobil.
După ce s-au declarat încântați de surpriza făcută de sabreri, copii au avut șansa se familiariza cu armele, cu măștile, și chiar s-au duelat amical preț de câteva clipe.
„Sper că prin gestul nostru am reușit să aducem puțină bucurie în sufletele acestor copii. Sper ca pe viitor să repetăm acțiunea de azi și să facem fericiți și mai mulți copii. Este și un mod de a-i apropia pe cei mici de scrimă, un sport nobil, care te ajută să te dezvolți din toate punctele de vedere”, a declarat Mihai Covaliu, președintele Federației Române de Scrimă.

DSCN0310  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Articole similare

România a câștigat etapa de Cupă Mondială de juniori, în proba de spadă echipe mixte, de la Bratislava

Federatia Romana de Scrima
7 ani

Clubul ACS Balestra serbează la finalul acestei săptămâni cinci ani de existență

Federatia Romana de Scrima
10 ani

40 de sportive se duelează azi pentru titlul naţional la sabie tineret

Federatia Romana de Scrima
10 ani
Exit mobile version