Federația Română de Scrimă
Știri

Campionatul Național de sabie speranțe de la Râșnov, ediția 2016, ziua 3: azi are loc proba feminină la individual

În perioada 10-13 noiembrie 2016, Sala de sport a Școlii Generale Nr. 3 din Râșnov găzduiește întrecerile Campionatului Național de sabie pentru speranțe, la feminin și masculin, individual și echipe.
Ediția 2016 a Campionatului Național de sabie speranțe continuă sâmbătă, 12 noiembrie 2016, cu proba feminină la individual. De la ora 9:00, s-au prezentat la start 48 de sportive de la toate cluburile de sabie din țară.
În 2015, podiumul Campionatului Național de sabie speranțe, în proba feminină la individual, a arătat astfel: 1.Diana Crețu (CSM Brașov), 2. Sabina Martiș (CSA Steaua), 3. Tania Lutea (CSA Steaua) și Ioana Radu (CSS Unirea Iași).
Campionatul Național de sabie speranțe de la Râșnov se încheie duminică, 13 noiembrie 2016, cu proba de sabie feminin echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile întrecerii de la Râșnov.

Articole similare

România – aur la floretă echipe feminin juniori la Tașkent

Federatia Romana de Scrima
1 an

Campionatul Mondial de cadeți și juniori de la Verona, ziua 1, proba 1: Predescu, Benea, Barosan și Schlier trag în proba de spadă juniori feminin individual

Federatia Romana de Scrima
6 ani

UPDATE 11: Tiberiu Dolniceanu a ocupat locul cinci la etapa de Cupă Mondială de sabie seniori masculin individual, de la Budapesta. Yakimenko a câștigat concursul!

Federatia Romana de Scrima
8 ani
Exit mobile version