Federația Română de Scrimă
Știri

Bianca Pascu trage azi pe tabloul principal de 64 la etapa de Cupă Mondială de sabie seniori feminin de la Tunis!

Tunisia găzduiește la finalul acestei săptămâni, de vineri și până duminică, în perioada 12-14 mai 2017, penultima etapă de Cupă Mondială la sabie seniori feminin, individual și echipe, din sezonul 2016-2017.
La Tunis și-at dat întâlnire 116 sportive din întreaga lume. România este reprezentată la această competiție din nordul Africii de Bianca Pascu, de la CS Dinamo. Însoțită de antrenorul Florin Zalomir, Bianca a intrat în concurs vineri, 12 mai, în calificări, și, după o evoluție excelentă în grupa preliminară a reușit să se califice direct pe tabloul principal de 64.
Sâmbătă, 13 mai, pe tabloul de 64, Bianca Pascu va intra în concurs la ora 13:30, când se va duela cu Viktoriya Kovaleva (Rusia). Semifinalele și finala în proba individuală sunt programate în jurul orei 19:00, ora României.
Concursul de la Tunis este penultima etapă de Cupă Mondială din acest sezon. Sabrerele vor trage la Grad Prix-ul de la Moscova, din perioada 2-4 iunie 2017, iar apoi pentru seniori urmează Campionatul European de la Tbilisi (11-17 iunie) și Campionatul Mondial de la Leipzig (19-26 iulie).
FOTO: FIE

Articole similare

Ziua a doua a Naționalelor de tineret este a fetelor de la floretă!

Federatia Romana de Scrima
3 ani

Sâmbătă încep Europenele pentru cadeți și juniori!

Federatia Romana de Scrima
2 ani

Sabina Martiș (CSA Steaua) a câștigat Campionatul Național de sabie juniori de la București, în proba feminină la individual, ediția 2017

Federatia Romana de Scrima
8 ani
Exit mobile version