Federația Română de Scrimă
Știri

Azi începe la București Cupa Riposta, cel mai mare concurs internațional de sabie pentru copii din România! Ana Maria Popescu este invitată de onoare!

Clubul Sportiv Riposta București (antrenori Sandu Constantin și Lucian Dina) organizează, cu sprijijul Federației Române de Scrimă, în perioada 28-29 mai 2016 a patra ediție a Concursului Internațional de sabie pentru copii intitulat Cupa Riposta.
Unul dintre cele mai mari concursuri de sabie pentru copii din sud-estul Europei va găzdui la start peste 300 de copii din șapte țări: Grecia, Bulgaria, Turcia, Marea Britanie, Ucraina, Republica Moldova și România.
Țara noastră va fi reprezentată de către unsprezece cluburi de sabie, după cum urmează: CSA Steaua, CS Dinamo, CS Sabia de Aur, CS Riposta, CS Duel, Mușchetarul Iași, Mușchetarul Brașov, CSM Iași, CSS Unirea Iași, CSTA București și CSS Slobozia.
Concursul are loc la trei categorii de vârstă, la feminin și masculin, doar la individual, după cum urmează: U9, U11 și U13.
Competiția va începe de la ora 9:00, atât pe 28 mai , cât și pe 29 mai, iar finalele sunt programate de la ora ora 17:30.
Locație: Sala de Atletism “Lia Manoliu” din Complexul “Lia Manoliu”.
Premii: sportivii clasați pe podium la fiecare categorie vor primi diplome, cupe, medalii și premii din partea organizatorilor.
Invitată de onoare la festivitatea de premiere din ambele zile este Ana Maria Popescu (Brânză), multiplă campioană europeană, mondială și vicecampioană olimpică la spadă, sportivă care se pregătește pentru participarea în luna august la Jocurile Olimpice de la Rio.
Programul celor două zile de concurs este următorul:
SÂMBĂTĂ, 28 MAI
Ora 9:00 – sabie masculin U9;
Ora 11:30 – finala sabie masculin U9;
Ora 12:30 – sabie feminin U11;
Ora 15:00 – sabie masculin U13;
Ora 17:30 – finala sabie feminin U11;
Ora 18:00 – finala sabie masculin U13;
DUMINICĂ, 29 MAI
Ora 9:00 – sabie feminin U9;
Ora 11:30 – finala sabie feminin U9;
Ora 12:30 – sabie masculin U11;
Ora 15:00 – sabie feminin U13;
Ora 17:30 – finala sabie masculin U11;
Ora 18:00 – finala sabie feminin U13.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile acestei întreceri.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:

Articole similare

Campionatul European de scrimă pentru tineret de la Minsk, ziua 4, proba 7: România concurează în proba de spadă masculin echipe

Federatia Romana de Scrima
7 ani

Prima campioană națională la scrimă în 2016! Maria Boldor (CSA Steaua) a câștigat medalia de aur la Campionatul Național de floretă juniori feminin individual

Federatia Romana de Scrima
8 ani

Mihai Covaliu a primit titlul de Doctor Honoris Causa din partea UNEFS

Federatia Romana de Scrima
1 an
Exit mobile version