Federația Română de Scrimă
Știri

Adrian Dabija (CS UNEFS) s-a clasat pe locul 22 la etapa din Circuitul European U23 la spadă masculin individual de la Busto Arsizio

Localitatea italiană Busto Arsizio găzduiește sâmbătă și duminică, 30 și 31 ianuarie, a șase etapă din Circuitul European U23 la spadă feminin și masculin, doar la individual, din sezonul 2015-2016.
În acest concurs participă, în total, 321 de sportivi, iar șase dintre ei sunt din România. Cei care au reprezentat țara noastră în întrecea masculină de la Busto Arsizio sunt următorii: Tatian Bolboceanu (CSM Craiova), Ioan Constantinescu (CS UNEFS), Adrian Dabija (CS UNEFS), Alexandru Dumitru (CS UNEFS), Bogdan Negraia (CS Farul Constanța), Cosmin Kortyanu (CS UNEFS).
Cel mai bun rezultat al delegației României a fost obținut de către Adrian Dabija. Legitimat la CS UNEFS, Adrian a fost eliminat pe tabloul de 32 și a încheiat proba pe poziția a 22-a.
Ceilalți spadasini români au terminat concursul de la Busto Arsizio pe următoarele locuri: Cosmin Kortyanu (CS UNEFS) – locul 45, Tatian Bolboceanu (CSM Craiova) – locul 60, Bogdan Negraia (CS Farul Constanța) – locul 93, Alexandru Dumitru (CS UNEFS) – locul 128, Ioan Constantinescu (CS UNEFS) – locul 155. Au participat 158 de sportivi.
Programul zilei de duminică de la Busto Arsizio este următorul:
DUMINICĂ, 31 IANUARIE
Ora 10:30 – start probă spadă feminin;
Ora 19:00 – finală probă spadă masculin.
Următoarea etapă din Circuitul European U23 de spadă masculin are loc în perioada 12-13 februarie, la Gliwice (Polonia).
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:

Articole similare

Löwe von Bonn

Federatia Romana de Scrima
2 ani

Anca Săveanu a devenit campioană națională de tineret la floretă!

Federatia Romana de Scrima
3 ani

Campionatul Național de sabie pentru cadeți de la București, ediția 2018, ziua 4, proba 4: masculin echipe

Federatia Romana de Scrima
6 ani
Exit mobile version