Federația Română de Scrimă
Știri

UPDATE: Georgiana Dima, eliminată pe tabloul de 64 al probei de sabie junioare la Mondialele de la Plovdiv

Proba de sabie junioare are în componență o singură româncă. Este vorba de stelista Georgiana Dima. Ea va intra pe planșă la ora 12:00, ora României și va încerca să ajungă pe tabloul de 32, care se va desfășura miercuri, 9 aprilie.
Georgiana Dima (CSA Steaua) va trage în grupa 13, alături de următoarele sabrere: Veronique Lamarre (Canada), Margaux Rifkiss (Franța), Tania Arrayales (Mexic), Patsara Manunya (Thailanda) și Suet Wo Wong (Hong Kong).
Site-ul www.frscrimă.ro vă va ține la curent cu evoluția Georgianei la Mondialele de la Plovdiv.


UPDATE, ora 15:43 – Calificată din grupa 13 după trei victorii și două eșecuri, sabrere Georgiana Dima a acces direct pe tabloul de 64. Din păcate, acolo avea să fie ultimul ei meci la Mondialele de la Plovdiv. Sportiva de la Steaua a fost eliminată din competiție după un meci strâns cu Heewon Yang (Coreea de Sud), scor 13-15. Georgiana a condus aproape tot meciul, spre final a avut chiar 12-9, dar sud-coreeanca a fost cea care și-a spus ultimul cuvânt.

Articole similare

Alexandru Sîrb-locul 24, Alexandru Pîrva-locul 28 și Răzvan Cristian-locul 39 la Campionatul European de la Soci, în proba de floretă cadeți masculin individual

Federatia Romana de Scrima
6 ani

Campionatul Național de sabie speranțe de la Râșnov, ediția 2017, ziua 4: azi are loc proba feminină pe echipe

Federatia Romana de Scrima
7 ani

România, locul 10 în clasamentul pe medalii la Campionatul Mondial de la Kazan

Federatia Romana de Scrima
10 ani
Exit mobile version