Federația Română de Scrimă
Știri

Campionatul Național de floretă seniori de la București, ziua 1: azi are loc proba feminină la individual

Federația Română de Scrimă organizează de marți și până vineri, în perioada 9-12 mai 2017, întrecerile Campionatului Național de floretă seniori. Competiția are loc la feminin și masculin, la individual și echipe, și va reuni la start sportivi de la toate cluburile de floretă din România.
Marți, 9 mai 2017, în prima zi de concurs este programată proba feminină la individual. De la ora 9:00, 27 de sportive din întreaga țară s-au reunit la Sala de scrimă „Ana Pascu” (fosta Floreasca) și se duelează pentru medalii. Sistem de concurs: două tururi de grupe preliminare, iar apoi toate sportivele vor ajunge pe un tablou incomplet de 32, de eliminări directe.
Programul următoarelor trei zile de concurs de la Sala de scrimă „Ana Pascu” este:
MIERCURI, 10 MAI
Ora 9:00 – floretă feminin echipe;
JOI, 11 MAI
Ora 9:00 – floretă masculin individual;
VINERI, 12 MAI
Ora 9:00 – floretă masculin echipe.
În 2016, podiumul probei feminine la individual din cadrul Campionatului Național de floretă seniori a arătat astfel: 1. Maria Udrea (CSA Steaua), 2. Mălina Călugăreanu (CSA Steaua), 3. Ana Boldor (CSU Poli Timișoara) și Isabelle Stan (CSU Poli Timișoara).
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile concursului de la Sala de scrimă „Ana Pascu” din București.

Articole similare

Campionatul Național de spadă speranțe, ziua 1: azi are loc proba individuală la masculin

Federatia Romana de Scrima
10 ani

Mara Ionescu este campioana României la sabie feminin U11

Federatia Romana de Scrima
10 luni

Simona Pop, Loredana Dinu și Anca Măroiu s-au calificat pe tabloul pricipal de 64 la etapa de Cupă Mondială de spadă seniori feminin de la Johannesbourg

Federatia Romana de Scrima
9 ani
Exit mobile version