Federația Română de Scrimă
Spadă

VIDEO: Simona și Adrian Pop au petrecut primul Crăciun alături de fiica lor, Clara

Sărbătoarea Crăciunului din acest a fost una de neuitat pentru Simona și Adrian Pop: a fost pentru prima dată când au avut-o  alături pe fiica lor Clara. Campionii de la spadă au împodobit bradul, au colindat și și-au primit oaspeții, mai ales că Simona și-a serbat ziua de naștere pe 25 decembrie, în prima zi de Crăciun.
Comoara familiei Pop s-a născut la Satu Mare, pe 19 august, la ora 15:15. Clara a primit nota 10 la naștere cu 51 cm și 3,08 kilograme. De atunci crește precum în basme, iar în timpul interviului realizatcu puține zile înainte de Crăciun, cu sprijinul prietenilor de la Informația Zilei, și-a păstrat mereu zâmbetul pe buze.

Care sunt cele mai frumoase 
amintiri din copilărie?
Simona Pop: Sunt zilele când toată familia a fost împreună, iar tradiția aceasta este păstrată și în ziua de azi.
Adrian Pop: De Crăciun cel mai bine mă simțeam la bunici unde era toată familia. Era foarte frumos. Atunci iarna parcă era mai friguț, zăpada era mai multă, era mai plăcut.

Cel mai drag cadou de Crăciun?
Simona: Nu pot să-mi amintesc un cadou care să-mi fie foarte drag, toate sunt. Oricum, și în ziua de azi îmi place să desfac cadouri, nu-mi place să știu ce primesc. Ultimul cadou pe care mi-l amintesc a fost anul trecut când am primit o trotinetă pentru adulți de la Adi și am fost foarte fericită.
Adrian: Țin minte că în copilărie am primit o cutie întreagă cu gume de mestecat cu abțibilduri Turbo. A fost pentru mine senzațional, foarte plăcut.

Cum este să-ți serbezi ziua de naștere chiar în 25 decembrie?
Simona: Are și părți bune și mai proaste. Partea mai puțin frumoasă este că mereu primeam un singur cadou, spuneau că este de Căciun, dar și de ziua mea. În copilărie nu prea înțelegeam acest lucru. Partea frumoasă este că de Crăciun toată lumea are timp, familia este împreună. Mai greu a fost să-mi serbez ziua cu prietenii.

Cum a fost primul Crăciun petrecut împreună cu Adi?
Simona: Au trecut mulți ani. A venit cu noi la masa de Crăciun, iar atunci a făcut cunoștință cu familia. Pentru noi Crăciunul înseamnă să fim împreună, să vorbim.

Ai petrecut Crăciunul departe de familie?
Simona: Niciodată! De Crăciun am venit mereu acasă. Chiar dacă ajungeam pe 23 sau 24 decembrie, alegeam să fiu acasă.

Cum pregătiți Crăciunul în trei, primul din viața voastră?
Simona: Avem un plan, tot așa, va veni familia la noi. I-am spus lui Adi că doar atunci îi chem dacă formăm o echipă. Mi-a spus că se ocupă de tot, mai puțin de supă. Așa că așteptăm să fie duminică să începem pregătirile. Bradul este împodobit, vor fi sarcini mai puține.
Adrian: Este al doilea Crăciun special. Anul trecut deja știam că vom avea fetiță, în luna decembrie am aflat. Eram entuziasmați! Acum va fi și Clara de față, va fi capul mesei, capul familiei.

Îți este dor de scrimă? Te gândești să te întorci în sport în anul 2018?
Simona: Îmi este foarte dor. Iubesc ce am făcut și iubesc în continuare. Cu întoarcerea nu pot deocamdată să mă pronunț, nu știu cum va fi cu Clara. Până acum totul este bine. Nu pot să spun când mă voi întoarce pe planșă.

Un mesaj de sărbători…
Simona: Să nu uite nimeni că la fiecare Crăciun este vorba de familie și nu despre cadouri. Le doresc tututor sărbători fericite!
Adrian: În ziua de azi multă lume se agită, toți aleargă dintr-o parte în alta. Tocmai de aceea le doresc tuturor multă liniște să aibă timp să se bucure de sărbători.

Interviul video integral poate fi urmărit AICI.

 

Articole similare

Răzvan Ursachi-locul 105, Codrin Cozmuleanu-locul 117, Matei Aniculoesei-locul 124, Petru Aniculoesei-locul 126 și Tudor Dreer-locul 144 la etapa de Cupă Mondială de sabie juniori individual de la Budapesta

Federatia Romana de Scrima
9 ani

Sabie Masculin: Romania cedeaza in fata Frantei si se opreste in optimi

Federatia Romana de Scrima
6 ani

ACUM LIVE: Cupa României la spadă, ziua 1: azi are loc proba feminină la individual

Federatia Romana de Scrima
10 ani
Exit mobile version