Federația Română de Scrimă
Știri

Ultimul aur la individual pentru Bogdan Dascălu în culorile Clubului Sportiv Satu Mare: „Mulțumesc antrenorilor pentru ajutor!”

Bogdan Dascălu (18 ani) și-a trecut luni, 2 iunie, în palmares al treilea titlu de campion național la floretă individual. Sportivul legitimat la CS Satu Mare a câștigat Campionatul Național de floretă pentru tineret, de la Timișoara, după 15-4 în finală cu Benjamin Bodo, colegul și prietenul său de la club. Pentru Bogdan, aceasta a fost ultima medalie la individual câștigată pentru CS Satu Mare. Din toamnă, sportivul în vârstă de 18 ani se mută la facultate la Cluj și se va transfera la CSU din localitate.
„Mă bucur foarte mult pentru această medalie. Probabil va fi ultima medalie la individual pentru CS Satu Mare. Acestă perioadă petrecută la clubul din Satu Mare o termin cu fruntea sus și doresc, pe această cale, să le multumesc antrenorilor pentru eforturile depuse pentru mine. Concursul în sine a fost destul de greu, dat fiind faptul că în eliminarea pentru patru am suferit o entorsă. Dar am strâns din dinți, am continuat și am reușit să câștig. Vreau să transmit felicitări tuturor concurenților”, a declarat Bogdan Dascălu pentru www.frscrima.ro.
Bogdan Dascălu este pregătit la CS Satu Mare de antrenorii Eva Lenghel, File Attila și Arnold Izsaki.

Articole similare

UPDATE 10: Dorin Băzăvan-locul 29, Nicolae Drăgoi-locul 30, David Biro-locul 57 și Adam Macska-locul 69 la Campionatul European de la Maribor, în proba de spadă cadeți masculin individual

Federatia Romana de Scrima
9 ani

Juniorii mici de la sabie se află într-un cantonament de zece zile la Bușteni

Federatia Romana de Scrima
10 ani

C.N. cadeți – sabie, masculin, individual

Federatia Romana de Scrima
4 ani
Exit mobile version