Federația Română de Scrimă
Evenimente

Sportivele din Naționala feminină de floretă, în vizită la Consulatul României din Torino

Echipa de scrimă floretă feminină a României a fost primită, luni, de Consulul General al României la Torino, Ioana Gheorghiaș, precum și de consulul Laurențiu Babei. La sediul oficiului consular, floretistele au fost însoțite de antrenorul Virgil Sălișcan.
Autoritățile române le-au felicitat pe tinerele sportive pentru rezultatele înregistrate la Grand Prix-ul de la Torino, ce a avut loc în perioada 10 și 12 februarie.
La această competiție, floretista Emilia Corbu a obținut locul 14, un rezultat extraordinar, potrivit declarațiilor făcute pentru Revista IR de antrenorul Virgil Sălișcan.
Cu detalii despre evoluția sportivelor noastre la Torino, dar și impresiile cu care pleacă de la noi, vom reveni curând!
Echipa de scrimă floretă feminină a României, formată din Mălina Călugăreanu, Rebeca Cândescu, Emilia Corbu, Andreea Dincă, Anca Săveanu și Karina Vasile, a participat, între 10 și 12 februarie 2023, la Grand Prix-ul de la Torino.
(sursă articol: rivistair.com)

Articole similare

Maria Boldor, Ana Boldor, Mălina Călugăreanu și Anca Săveanu au ratat calificarea pe tabloul principal de 64 la etapa de Cupă Mondială de la Saint Maur, în proba de floretă seniori feminin individual

Federatia Romana de Scrima
7 ani

CE Tallinn 2023: Amalia Covaliu – argint, Anastasia Fusea – bronz la sabie individual cadete

Federatia Romana de Scrima
1 an

România – locul 17 la Campionatul European de la Plovdiv, în proba de floretă juniori masculin echipe

Federatia Romana de Scrima
7 ani
Exit mobile version