Federația Română de Scrimă
Campionate Europene

Spadasinii juniori și cadeți se pregătesc pentru Campionatul European!

Pregătirile pentru Campionatul European de Cadeți și Juniori de la Novi Sad  au intrat în linie dreaptă! În baza olimpică de la Izvorani, spadasinii juniori din programul BOPJ se pregătesc alături de cadeții din lotul național. Cantonamentul a început în 13 februarie și se va încheia în ziua de 22 februarie, urmând ca sportivii și antrenorii să plece apoi în Serbia pentru a fi prezenți la startul întrecerilor Campionatului European, ce va debuta vineri, 25 februarie.

Sportivii aflați la Izvorani, în pregătire, sunt Alexandru Mihart (LPS Petrache Trișcu Craiova), Tudor Surducan (CS Satu Mare), Szabolcs Szabo (CS Satu Mare), Theodora Ion (CS Farul Constanța), Renata Axinte (CS Dinamo), Maria Stan (CSȘ 1 Constanța) și Diana Zota (CS Dinamo) – toți componenți ai BOPJ, împreună cu antrenorii Radu Podeanu, Mihaela Ion, Monica Marinescu, Alina Ciuculescu și Lehel Nagy. Antrenorii Adrian Szilagy și Adrian Pop, de la CS Satu Mare, alături de patru sportivi de la clubul sătmărean: Anton Câmpan, Marton Mezinger, Daria Hotcă și Ana Tomșa. Antrenorul Andrei Timoce și Andreea Muntean (ambii de la LPS Bihorul Oradea), George Petrache (CSA Steaua), David Pădureanu (CSȘ 1 Constanța), Ștefan Sita (CSȘ 1 Constanța), Mihai Ghencea (CSȘ 1 Constanța) și Cristian Corbu (LPS Petrache Trișcu Craiova).

Articole similare

CSA Steaua a câștigat Superliga Națională Flanco pe echipe la floretă feminin!

Federatia Romana de Scrima
3 ani

Andreea Pelaghie a câștigat titlul de campioană a României la floretă feminin U9

Federatia Romana de Scrima
2 săptămâni

Alin Badea, George Iancu și Ciprian Gălățanu s-au calificat pe tabloul principal de 64 la etapa de Cupă Mondială la sabie seniori masculin de la Madrid

Federatia Romana de Scrima
9 ani
Exit mobile version