Federația Română de Scrimă
Știri

Șase sportivi de la CS Riposta au susținut azi o demonstrație de scrimă la firma Unison Engine Components din București – General Electric Aviation

Sala de conferințe a firmei Unison Engine Components din București a găzduit joi, 22 octombrie, o “ședință” mai specială.
O parte din angajații acestei firme și câțiva dintre copiii lor au asistat la o demonstrație de scrimă susținută de către sabrerii de la CS Riposta București. Ineditul eveniment a avut darul de a populariza scrima, de a atrage copii, dar și adulți, în sală, pentru a practica acest nobil sport care este scrima.
CS Riposta a fost reprezentat la demonstrație de următorii sportivi: Alexie Alupei, Peter Nyiri, Teodor Chiriac, Teodora Alexandrescu, Ilinca Hogea și Ana Dejescu. Antrenor: Sandu Constantin și Lucian Dina.
Unison Engine Components face parte din concernul american General Electric și  se ocupă cu producția de combustoare și componente pentru motoare de tip turbofan pentru aeronave civile.
Vezi mai jos o galerie foto de la acest eveniment:

PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:

Articole similare

Start în Cupa României DCNEU U13!

Federatia Romana de Scrima
3 ani

GALERIE FOTO: România a cucerit medalia de argint în prima etapă de Cupă Mondială de spadă, proba feminină pe echipe, de la Legnano

Federatia Romana de Scrima
10 ani

Conferința de presă cu Simona Gherman: “Vreau să ajut echipa României să se califice la Jocurile Olimpice de la Rio”

Federatia Romana de Scrima
10 ani
Exit mobile version