Federația Română de Scrimă
Evenimente

Radu Nițu este lider în clasamentul mondial FIE al juniorilor la sabie!

.

În ultimul ranking publicat de FIE pe site-ul oficial, sabrerul român Radu Nițu (19 ani), legitimat la clubul bucureștean CS Riposta, ocupă primul local ierarhiei masculine a sabrerilor juniori, cu 144.000 de puncte.

În clasamentul rezervat echipelor, teamul masculin de sabie juniori al României este pe locul al doilea, cu 364.000 de puncte, în urma Kazahstanului.

Vlad Covaliu (18 ani) este al patrulea în clasamentul masculin la sabie juniori, iar Casian Cîdu (17 ani) ocupă poziția a 13-a.

Andreea Dincă (18 ani) este a patra în ierarhia feminină a floretistelor junioare, iar echipa feminină de floretă juniori a României se află pe locul 5 în clasamentul mondial.

Echipa feminină de sabie junioare se află pe poziția a zecea în rankingul FIE.

La seniori, cea mai bie clasată echipă a României este cea masculină de sabie – locul 12, urmată de echipa feminină de floretă – locul 15, echipa feminină de spadă – locul 19 și echipa feminină de sabie – locul 20.

Articole similare

„La Mulți Ani”, Dan Șuta!

Federatia Romana de Scrima
6 ani

GALERIE FOTO: Scrimerii de la Duel, CSTA și ACS Stesial au făcut sâmbătă spectacol în cadrul acțiunii “OLX te cheamă la mișcare!”

Federatia Romana de Scrima
10 ani

Echipa feminină de floretă juniori a României – locul 8 la Zagreb

Federatia Romana de Scrima
6 luni
Exit mobile version