Federația Română de Scrimă
Știri

Președintele Mihai Covaliu participă luni și marți la Caravana „Creștem în Comunitate”

Campania „Creștem în Comunitate” este un program de comunicare în proiectul „Educație în Comunitate-Drum cu prioritate”, care are drept obiectiv reducerea abandonului școlar prin reintegrarea în sistemul de educație a 200 de persoane care au abandonat școala și sprijinirea a 800 de elevi aflați în risc de abandon școlar.
Campania a fost lansată pe 23 octombrie și, timp de o lună, șase campioni olimpici vor discuta cu copii din 20 de localități din județele Brașov și Tulcea. Cei șase campioni olimpici sunt: Laura Badea, Mihai Covaliu, Vasile Dâba, Alex Găvan, Ivan Patzaichin și Toma Simionov.
Campania se desfășoară în Ciucurova, Jurilovca, Stejarul, Jijila, Daieni, Sulina, Mila 23, Sarighiol de Deal, Valea Nucarilor, Peceneaga, în județul Tulcea, și în Maieruș, Apata, Augustin, Homorod, Codlea, Făgăraș, Vulcan, Hârșeni, Zărnești și Victoria, în județul Brașov.
Mihai Covaliu a fost prezent luni, 2 noiembrie, la Codlea, iar marți, 3 noiembrie, va fi la Apața.
„Sloganul meu este> <<Un copil educat, un copil câștigat pentru familie, pentru comunitate>>. Cred că la baza performanței și a unui drum sănătos în viață stau munca, școala și interacțiunea dintre profesor și elev”, a declarat Mihai Covaliu, președintele Federației Române de Scrimă.

PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:

Articole similare

România a ocupat locul 7 la Budapesta

Federatia Romana de Scrima
4 luni

Campionatul Național de sabie seniori, ziua 1: azi are loc proba individuală la feminin

Federatia Romana de Scrima
10 ani

Marton Mezinger – locul 7 la spadă, la Europene!

Federatia Romana de Scrima
2 ani
Exit mobile version