Federația Română de Scrimă
Știri

Până pe 5 iunie se fac înscrieri pentru prima ediție a Taberei Regale pentru Copii, de la Sinaia

Asociaţia Circensium Historiae, Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei, Federaţia Română de Scrimă şi Asociaţia Studenţilor la Istorie şi Arheologie din România organizează Tabăra Regală pentru Copii, ediţia I / 2015, care se va desfăşura la Sinaia, în zona Castelului Peleş, în perioada 5-11 iulie.

ATELIERE
1. Heraldică românească, pictură şi teorie
2. Ceramică şi olărit
3. Teatru
4. Muzică – flautul baroc
5. Scrimă (sabie)
6. Cinemateca istorică
7. Ceasul poveştilor

Federația Română de Scrimă va fi reprezentată de către antrenorii Sandu Constantin (CS Riposta) și Mihai Dințică (CSS Triumf). Cei doi vor susține lecții de scrimă cu toți copiii aflați în tabără, iar la final, Federația Română de Scrimă va organiza o demonstrație în curtea Castelului Peleș.
Tabăra Regala de la Sinaia se desfăşoară în perioada 5 – 11 iulie 2015.
Sosirea copiilor va fi duminică dimineaţa, 5 iulie, iar plecarea sâmbătă după-amiaza, 11 iulie.
Cazarea se va face la Vilele Holiday Houses, Str. Codrului, în zona Castelului Peleş, Sinaia.
Costul taberei: 1.500 lei.
Înscrierea se face depunând 100 de lei, avans nereturnabi,l pentru reţinerea unui loc în contul RO26BTRL04101201K34497XX Banca Transilvania urmând ca plata integrală să se facă, în rate, pâna la data de 5 iunie 2015. Plata se poate face şi personal, cu programare în prealabil la 0721026050 în fiecare duminică la sediul Circensium Historiae din Str. Lipscani nr. 41 în Centrul Istoric, Bucureşti.
Tabara regală presupune recuzită complexă, materiale artistice şi de arhivă, instrumente muzicale şi costume de epoca. La finalul taberei, părinții vor intra în posesia pozelor şi a materialului filmat în tabără sub forma unui documentar despre tabăra regală.
Mai multe detalii, contactati-ne: Senior@medievalart.ro
Tel: 0721026050, 0731041297, 0733962041.

afis Peles

Articole similare

Andreea Mitruș (ACS Sabia de Aur), Viviana Boriceanu (CS Dinamo) și Ioana Crăciun (CS Dinamo) s-au impus în probele de sabie feminin în ultima zi a Cupei Corona de la Brașov

Federatia Romana de Scrima
7 ani

UPDATE: România – locul 25, la etapa de Cupă Mondială de spadă seniori, în proba masculină pe echipe, de la Berna

Federatia Romana de Scrima
8 ani

Ana Boldor (CSU Poli Timișoara) s-a clasat pe poziția a cincea la etapa din Circuitul European U23, în proba de floretă feminin individual, de la Moedling

Federatia Romana de Scrima
8 ani
Exit mobile version