Federația Română de Scrimă
Știri

Mihai Covaliu, ambasador al turismului românesc

Mihai Covaliu, președintele Federației Române de Scrimă, va primi în cursul acestei după-amiezi, în cursul unei ceremonii care va avea loc la Palatul Victoria și la care va participa și prim-ministrul Victor Ponta, titlul de “ambasador al turismului românesc”.
Alături de Mihai Covaliu vor mai primi acest titlu și vor intra în posesia pașapoartelor diplomatice și Simona Halep, Anina Ciucu, Horia Tecău, Alexandru Tomescu și Ionuț Budișteanu.
Departamentul pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri și Turism în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe continuă astfel seria de evenimente din cadrul proiectului “România promovată prin valori”.
Noii ambasadori onorifici vor semna “contractul pentru România turistică”, angajându-se astfel să se implice în promovarea țării pe plan internațional și să transfere din capitalul lor de imagine pentru dezvoltarea turismului autohton.
În prima etapă a proiectului, marcată de gala din august 2013, Grigore Leșe, Elisabeta Lipă, Ilie Năstase, Ivan Patzaichin, Ștefan Popa Popas, Gabriela Szabo, Iolanda Balaș Soter și Gheorghe Zamfir au primit pașapoartele de ambasadori.
În cadrul celei de-a doua ediții a Galei Ambasadorii Turismului Românesc, au primit pașaportul onorific de ambasador Octavian Bellu, Mariana Bitang, Constantin Chiriac, Nadia Comăneci, Helmut Duckadam, Maia Morgenstern, Oana Pelea, Dumitru Prunariu, Dan Puric, Dinu Săraru, Ovidiu Lipan Țăndărică și Nicolae Voiculeț.

Articole similare

Bianca, Sabina și Andreea luptă duminică la Budapesta, pe tabloul principal!

Federatia Romana de Scrima
3 ani

Sabrerii de la CSTA București au susținut azi o demonstrație de scrimă în fața a zeci de elevi de la Colegiul Tehnic „Mihai Bravu”

Federatia Romana de Scrima
8 ani

CE Tallinn 2023: Argint pentru echipa masculină de sabie cadeți a României!

Federatia Romana de Scrima
1 an
Exit mobile version