Federația Română de Scrimă
Știri

Mihaela Leonte (CSS Quarto) a câștigat Cupa Federației la spadă de la Satu Mare, ediția 2016, în proba de cadeți feminin

Sala de scrimă „Alexandru Csipler” din Satu Mare găzduiește de marți și până vineri, în perioada 8-11 noiembrie, ediția 2016 a Cupei Federației la spadă pentru cadeți și juniori, la feminin și masculin.
Marți, 8 noiembrie 2016, de la ora 9:00, a avut loc proba de spadă cadeți feminin. S-au prezentat la start 42 de sportive de la toate cluburile de spadă din România. După o întrece disputată, în 2016 trofeul  fost câștigat de către Mihaela Leonte. Legitimată la CSS Quarto, Mihaela a dispus în finală de Zsuzsa Schlier (CSS târgu Mureș), scor 15-12. Podiumul a fost completat de către Cristina Constantinescu (CSA Steaua) și Bianca Moroianu (CSS Quarto).
Rezultatele de pe tabloul de 8 au fost următoarele:

Clasamentul complet al Cupei Federației la spadă de la Satu Mare, ediția 2016, în proba de cadeți feminin, poate fi văzut AICI.
Programul următoarelor trei zile de concurs din Cupa Federației la spadă cadeți și juniori de la Satu Mare, ediția 2016, arată astfel:
MIERCURI, 9 NOIEMBRIE
Ora 9:00 – spadă juniori feminin;
JOI, 10 NOIEMBRIE
Ora 9:00 – spadă cadeți masculin;
VINERI, 11 NOIEMBRIE
Ora 9:00 – spadă juniori masculin.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile concursului de la Satu Mare.

Articole similare

Zi plină pentru scrimerii români!

Federatia Romana de Scrima
4 ani

ACS Stesial a câștigat medaliile de aur la Campionatul Național de scrimă pentru copii, în proba de spadă feminin echipe, categoria 12-13 ani

Federatia Romana de Scrima
9 ani

Șase spadasini români concurează sâmbătă la etapa din Circuitul European U23 de la Busto Arsizio

Federatia Romana de Scrima
8 ani
Exit mobile version