Federația Română de Scrimă
Știri

Melissa Korossy (CS Satu Mare) a ocupat locul al doilea la etapa din Circuitul European U14 de floretă feminin de la Kuntszentmiklos

Orașul maghiar Kuntszentmiklos, a găzduit sâmbătă și duminică, 30 și 11 ianuarie, a doua etapă din Circuitul European U14 la floretă masculin și feminin.
Peste 100 de sportivi au participat la întrecerea de la Kuntszentmiklos, iar România a fost reprezentată de cinci sportive de la CS Satu Mare – Melissa Korossy, Cristina Anderco, Diana Șuta, Teodora Șofran și Teodora Turdean – și de două de la ACS Balestra – Andreea Dincă și Karina Vasile.
Cel mai bun rezultat al delegației României a fost obținut de către Melissa Korossy, care s-a clasat la final pe locul al doilea. O evoluție foarte bună a reușit și Teodora Șofran, care s-a clasat pe locul 7. Celelalte sportive din România s-au clasat pe următoarele locuri: Andreea Dincă (ACS Balestra) – locul 12; Karina Vasile (ACS Balestra) – locul 14; Teodora Turdean (CS Satu Mare) – locul 18; Diana Șuta (CS Satu Mare) – locul 23; Cristina Anderco (CS Satu Mare) – locul 28. Au participat 49 de sportive.
Confederația Europeană de Scrimă a demarat la începutul lunii decembrie 2015 un nou proiect extrem de ambițios și binevenit pentru scrimerii din întreaga Europă.
Astfel, sâmbătă, 5 decembrie 2015 a debutat primul sezon din Circuitul European U14. Întrecerile au loc la toate cele trei arme – spadă, floretă și sabie – la feminin și masculin, la individual și pe echipe.
Țara noastră va găzdui și ea un concurs în cadrul acestui Circuit European U14. În perioada 23-24 aprilie, la București va avea loc etapa a șasea din Circuitul European U14 la spadă.
Calendarul complet al primului sezon din Circuitul European U14 poate fi văzut mai jos.

Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția floretistelor românce la Kuntszentmiklos.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:

 

Articole similare

Cupa Floreta 2022 – Timișoara

Federatia Romana de Scrima
2 ani

GALERIE FOTO: Octavian Rentea (ACS Balestra), Ionuț Stoe (CSS Triumf) și Petru Surcel (ACS Balestra), învingătorii primei zile la Cupa de Primăvară la floretă pentru copii

Federatia Romana de Scrima
9 ani

UPDATE 9: Teodosiu și Badea, eliminați! Gălățanu și Iancu s-au calificat pe tabloul principal de 64 la etapa de Cupă Mondială la sabie seniori masculin individual, de la Budapesta

Federatia Romana de Scrima
9 ani
Exit mobile version