Federația Română de Scrimă
Știri

Maria Boldor, locul șapte la Cupa Mondială de floretă junioare de la Belgrad

Capitala Serbiei, Belgrad, a găzduit duminică, 16 martie, o nouă etapă de Cupă Mondială la floretă juniori, feminin și masculin. România a avut șapte reprezentante în proba individuală feminină, în frunte cu Maria Boldor, recent medaliata cu bronz la Campionatele Europene de scrimă de cadeți și juniori de la Jerusalim. Cele șapte sportive care au reprezentat țara noastră la Belgrad au fost: Maria Boldor, Ana Boldor, Mălina Călugăreanu, Corina Damaschin, Isabelle Stan, Anette Varga și Laura Vîrga.
De altfel, Maria Boldor a obținut și cel mai bun rezultat pentru delegația României, reușind să se claseze pe poziția a șaptea. Totodată Mălina Călugăreanu a fost eliminată în optimi, chiar de către Maria Boldor.
„A fost o evoluție bună a fetelor noastre. Sunt destul de mulțumit, dar mai avem mult de muncă pentru a pregăti așa cum trebuie Campionatele Mondiale din aprilie”, a declarat antrenorul Ducu Petre pentru site-ul oficial al Federației Române de Scrimă.
Delegația noastră a fost condusă de antrenorul Ducu Petre și de arbitrul Mihai Predescu.

Articole similare

Echipa de spadă feminin a României așteaptă voturile fanilor în campaniile Superlativele Gazetei Sporturilor și Premiile DigiSport pe 2015

Federatia Romana de Scrima
9 ani

Andreea Lupu (CSM Iași) – locul 36 la etapa de Cupă Mondială de juniori, în proba de sabie feminin individual, de la Budapesta

Federatia Romana de Scrima
7 ani

„Sportul Se Joacă”

Federatia Romana de Scrima
4 ani
Exit mobile version