Federația Română de Scrimă
Știri

Mălina Călugăreanu – locul 37 la a treia etapă de Cupă Mondială la floretă juniori, proba feminină individuală, de la Bochum

Orașul german Bochum a găzduit sâmbătă, 1 noiembrie, a treia etapă de Cupă Mondială la floretă juniori, proba feminină la individual, din sezonul 2014-2015. La start s-au prezentat 105 sportive din 16 țări, printre care s-a numărat și România.
Țara noastră a fost reprezentată de trei sportive: Mălina Călugăreanu, Maria Boldor și Ana Boldor. Cel mai bine au tras Mălina și Maria, care au ajuns pe tabloul de 64, în timp ce Ana nu a trecut de grupe. Pozițiile pe care au terminat româncele au fost următoarele: Mălina Călugăreanu – locul 37, Maria Boldor – locul 50, Ana Boldor – locul 96.
Precendetele două etape de Cupă Mondială din acest sezon au avut loc la Timișoara și în Guatemala, iar floretistele din România au avut rezultate deosebite. Mălina Călugăreanu s-a clasat pe locul 1 la Timișoara și pe locul doi în Guatemala, iar Ana Boldor a ocupat locul trei în Guatemala.
Delegația României a fost condusă de antrenorul Ducu Petre.

Articole similare

Campionatul Național de sabie seniori, ziua 4: azi are loc proba feminină pe echipe

Federatia Romana de Scrima
7 ani

Mario Persu – locul 7 la spadă masculin și Anca Săveanu – locul 18 la floretă feminin, în Circuitul European U23 de la Moedling

Federatia Romana de Scrima
7 ani

Ingrid Miti-Bikfalvi a câștigat Cupa României la floretă feminin cadete

Federatia Romana de Scrima
2 ani
Exit mobile version