Federația Română de Scrimă
Știri

Mălina Călugăreanu (CSA Steaua): „Calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio este cel mai important rezultat al meu de până acum!”

Scrima românească a repurtat un succes deosebit sâmbătă seara, 16 aprilie, la Praga. La turneul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio, Mălina Călugăreanu a reușit un concurs excelent în proba de floretă feminin individual și a obținut biletul pentru cea mai importantă întrecere din lume, care va avea loc în luna august a acestui an.
La două ore de la succesul de la Praga, Mălina a acordat câteva declarații pentru site-ul oficial al Federației Române de Scrimă. „A fost o zi încărcată,cu multe multe emoții. Încă nu realizez ce am făcut! E un mare pas înainte. Azi am dat tot ce am putut și mă bucur că am obținut această calificare extraordinară. Sunt fericită! Le mulțumesc din suflet tuturor celor care au fost alături de mine, antrenorilor, colegilor, familiei, tuturor! Calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio este cel mai important rezultat al meu de până acum!„, a spus Mălina Călugăreanu.
La doar 19 ani, sportiva de la CSA Steaua, pregătită de Ducu Petre și Florin Gheorghe, a avut următorul parcurs la Praga:
GRUPELE PRELIMINARE
rezultate Calugareanu
TABLOUL DE 16: 15-2 cu Victoria Duxbury (Irlanda);
TABLOUL DE 8: 15-9 cu Olivia Wohlgemuth (Austria).
FOTO: FIE
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:

Articole similare

Aur la Budapesta pentru Ana Maria Popescu!

Federatia Romana de Scrima
5 ani

CM Plovdiv 2023: Bronz pentru România la sabie masculin juniori!

Federatia Romana de Scrima
1 an

GALERIE FOTO: Iulian Teodosiu (CS Dinamo) a câștigat Campionatul Național de sabie tineret, proba individuală la masculin

Federatia Romana de Scrima
9 ani
Exit mobile version