Federația Română de Scrimă
Știri

LIVE: Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, ziua 1, proba 1: sabie masculin 10-11 ani. Iluzionistul Andrei Gîrjob și MC-ul Psihotrop sunt invitații de azi ai FR Scrimă!

Start! Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, debutează sâmbătă, 17 iunie, cu primele două probe individuale: sabie masculin 10-11 ani și sabie masculin 12-13 ani.
De la ora 9:00, 56 de sportivi se vor duela pentru medalii în proba de sabie masculin 10-11 ani. Sistem de concurs: un tur de grupe preliminare, iar apoi toți sportivii vor ajunge pe un tablou incomplet de 64, de eliminări directe.
În 2016, podiumul Campionatului Național de Scrimă pentru copii, în proba de sabie masculin, la categoria 10-11 ani, a arătat astfel: 1. Vlad Covaliu (CS Dinamo), 2. Luca Radu (CS Dinamo), 3. Dacian Enache (ACS Duel) și Rareș Gheorghe (CS Dinamo).
În acest an, Federația Română de Scrimă încearcă să facă din această competiție un eveniment de neuitat atât pentru publicul prezent în sală în cele 12 zile de concurs, dar mai ales pentru micii sportivi.
Astfel, sâmbătă, 17 iunie 2017, în prima zi de concurs, când au loc probele de sabie masculin la categoriile 10-11 ani și 12-13 ani, Federația Română de Scrimă îi va avea ca și oaspeți de onoare la festivitățile de premiere pe Psihotrop (ora 13:00) și pe Andrei Gîrjob (ora 17:00).
Concursul poate fi urmărit LIVE-SCORE AICI.
TOATE DETALIILE CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, POT FI GĂSITE AICI.

CINE ESTE PSIHOTROP?
Poate ați văzut sau ați auzit de fenomenul de “battle” sau de “freestyle”. Cam ceea ce făcea Eminem în filmul “8 Mile”. Atunci când cei mai buni raperi se întrec în rime. De cele mai multe ori rimele sunt dure și sunt considerate niște arme. Cu asta se ocupă și Psihotrop (Mihai Preda), un MC care face rimele pe loc și care a câștigat numeroase bătălii, uneori chiar și-n fața unor raperi cu notorietate. Are doar 19 ani, vine din Constanța și se duelează mai ceva ca D’ Artagnan când vine vorba de rima liberă. Încă de când era foarte mic a studiat lexicul și a fost atras de exerciții cu sinonime, antonime sau paronime, iar jocurile de cuvinte sunt ceva normal la el în familie, de aici și deschiderea către limba română. Psihotrop spune că cel mai de temut adversar al lui este chiar mama sa, cu care face deseori freestyle prin casă.
Mai multe despre Psihotrop puteți afla pe blogul său personal AICI.

CINE ESTE ANDREI GÎRJOB?
Andrei este un făgărășean cu copilăria trăită în Hunedoara, care a terminat facultatea de Inginerie în Timișoara, a locuit în Londra pentru 2 ani, apoi s-a hotărât că nicăieri nu e ca acasă și s-a mutat în București.
În 2003 a văzut primul număr de magie și de atunci a știut ce va face pentru tot restul vieții. A continuat să studieze și să investească în el până când a devenit singurul lucru pe care-l face ca job. De-a lungul timpului a învațat de la toți oamenii pe care i-a întâlnit și de la toate evenimentele la care a participat cum să devină un entertainer bun care face magie și nu trucuri.
Ce îl deosebește pe Andrei de alți magicieni este că nu pune accent pe trucuri ci pe calitatea entertainment-ului pe care-l oferă. În prezent Andrei lucrează în multe restaurante din București și evenimente private cu un singur scop în minte: să împartă magie și bună dispoziție la cât mai mulți!
Mai multe despre Andrei Gîrjob puteți afla de pe blogul său personal AICI.
Programul complet al Campionatului Național de scrimă pentru copii, ediția 2017, poate fi descărcat mai jos:

Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția competiției în toate cele 12 zile.
SPONSORII CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, SUNT:

 


Articole similare

Raluca Drăghici (CS Farul Constanța) a câștigat Campionatul Național de floretă speranțe, proba feminină la individual

Federatia Romana de Scrima
9 ani

Jocurile Europene: S-a încheiat ziua a doua a competiției de scrimă

Federatia Romana de Scrima
12 luni

România – locul 5 la Campionatul European de scrimă pentru tineret de la Minsk, în proba de floretă feminin echipe

Federatia Romana de Scrima
7 ani
Exit mobile version