Federația Română de Scrimă
Știri

„La Mulți Ani”, Rareș Dumitrescu!

Antrenorul de sabie Rareș Dumitrescu își serbează sâmbătă, 24 decembrie 2016, ziua de naștere. Născut la Brașov, Rareș a făcut sabie la CS Dinamo București, acolo unde i-a avut ca antrenori pe Mihai Covaliu și Alexandru Chiculiță. Ca și sportiv, Rareș Dumitrescu a cucerit medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Londra (2012), în proba de sabie echipe. La Campionatele Mondiale, Rareș Dumitrescu a cucerit o medalie de aur (echipe – 2009, Antalya), una de argint (individual – 2009, Antalya) și una de bronz (echipe – 2010, Paris), iar la Campionatele Europene a câștigat patru medalii pe echipe, după cum urmează: aur în 2006 la Izmir, argint în 2009 la Plovdiv și 2012 la Legnano, bronz în 2005 la Zalaegerszeg.
Retras în 2012, Rareș Dumitrescu este în prezent antrenor de sabie la Brașov, iar azi, 24 decembrie 2016, împlinește frumoasa vârstă de 33 de ani.
Cu această ocazie, Federația Română de Scrimă îi transmite multă sănătate, fericire, succes pe toate planurile și un sincer „La Mulți Ani!”

Articole similare

România – locul 4 la Campionatul European de scrimă seniori de la Novi Sad, în proba de sabie masculin echipe

Federatia Romana de Scrima
6 ani

A decedat fostul sabrer Cornel Pelmuș!

Federatia Romana de Scrima
7 ani

Congresul Federației Internaționale de Scrimă pe 2015 are loc în 21 noiembrie la Guangzhou. Mălina Călugăreanu va fi premiată în China!

Federatia Romana de Scrima
9 ani
Exit mobile version