Federația Română de Scrimă
Știri

Jurnal de pe planșă (3). Ana Maria Brânză: „Craiova mea de aur iubește scrima!”

Federația Română de Scrimă vine în sprijinul pasionaților de scrimă cu un nou proiect. Începând de vineri, 8 noiembrie, sportivi și antrenori de scrimă își vor scrie impresiile de la antrenamente și concursuri pe pagina de Facebook intitulată „Jurnal de pe planșă”!
„Jurnal de pe planșă” își propune să-i introducă pe iubitorii sportului cât mai mult în intimitatea scrimerilor. Periodic, sportivi și antrenori din lumea scrimeri vor împărtăși lumii trăirile lor de la concursuri, antrenamente sau alte activități specifice acestui sport.
„Jurnal de pe planșă” își propune să dezvăluie lucruri inedite trăite de sportivi și antrenori în sălile de scrimă și să apropie cât mai multă lume de acest frumos sport care este scrima.
Periodic vor scrie în „Jurnal de pe planșă” (https://www.facebook.com/jurnaldepeplansa) Ana Maria Brânză, Simona Gherman, Simona Pop, Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Claudia Năboiu, Rareș Dumitrescu, Virgil Sălișcan, Bianca Pascu, Mălina Călugăreanu, Vlad Porușniuc, Adrian Dabija, Alexandra Predescu, Bogdan Dascălu, Bianca Benea și mulți alții.
A treia sportivă care scrie în jurnal este Ana Maria Brânză, proaspăt câștigătoare a ediției a patra a Trofeului „Alfredo Bachelli”. Iată mai jos un fragment din textul său:

„Pentru mine, orice prilej de a vizita Craiova și oamenii dragi de acolo este motiv de bucurie! Așa s-a întâmplat și în weekend-ul recent încheiat, când am participat la a patra ediție a Trofeului „Alfredo Bachelli”. Deși ne aflăm în cantonament de pregătire pentru etapa de Cupă Mondială, care se va desfașura săptămâna aceasta în China, nu puteam refuza invitația organizatorilor de a participa la singura competiție internațională de spadă pentru seniori din România!…”
Textul complet scris de Ana Maria Brânză poate fi citit AICI.

Articole similare

Bogdan Dascălu (CSU Cluj Napoca) s-a clasat pe poziția a 57-a la etapa satelit de Cupă Mondială de floretă masculin de la Londra

Federatia Romana de Scrima
7 ani

Zece floretiști români trag în sâmbătă și duminică la etapa din Circuitul European de cadeți de la Cabries

Federatia Romana de Scrima
6 ani

Campionatul Național de sabie pentru juniori, ziua 2: azi are loc proba masculină pe echipe

Federatia Romana de Scrima
10 ani
Exit mobile version