Federația Română de Scrimă
Știri

Iulian Teodosiu (CS Dinamo) a câștigat Campionatul Național de tineret de la București, ediția 2017, în proba de sabie masculin individual

Ediția 2017 a Campionatului Național de sabie pentru tineret se desfășoară la București, în Sala de scrimă „Ana Pascu”, în perioada 18-21 martie.
Sâmbătă, 18 martie 2017, în prima zi de concurs, a avut loc proba masculină la individual. 40 de sportivi de la toate cluburile din țară s-au prezentat la ora 9:00 la start. În acest an, podiumul a fost acaparat în proporție de 100% de CS Dinamo. Medalia de aur a fost câștigată de către Iulian Teodosiu, care a dispus în finală de Mădălin Bucur, scor 15-12. Medaliile de bronz le-au cucerit Cristian Bițucă și Sorin Eftimie.
Rezultatele de pe tabloul de 8 au fost următoarele:

Clasamentul complet al Campionatului Național de tineret de la București, ediția 2017, în proba de sabie masculin individual, poate fi văzut AICI.
Programul următoarelor trei zile de concurs de la Sala de scrimă „Ana Pascu” este:
DUMINICĂ, 19 MARTIE
Ora 9:00 – masculin echipe;
LUNI, 20 MARTIE
Ora 9:00 – feminin individual;
MARȚI, 21 MARTIE
Ora 9:00 – feminin echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile concuruslui de la Sala de scrimă „Ana Pascu” din București.

Articole similare

Briana Vasile, Maria Radu, Crina Popa și Andreea Gheorghe au fost învingătoare în ziua a doua a Cupei de Toamnă la floretă pentru copii și speranțe

Federatia Romana de Scrima
9 ani

„La Mulți Ani!” de Sfântul Ștefan!

Federatia Romana de Scrima
8 ani

Sărbătoriți Ziua Copilului în Stil Sportiv la Stadionul „Arcul de Triumf”!

Federatia Romana de Scrima
2 săptămâni
Exit mobile version