Federația Română de Scrimă
Concursuri internaționale

Grand Prix Budapesta 2022 – spadă

Grand Prix Budapesta 2022 – spadă, feminin, seniori

Cele trei sportive tricolore calificate pentru tabloul principal la Grand Prix-ul de la Budapesta au intrat în luptă din primul tur. Din păcate, rezultatele au fost slabe. Alexandra Predescu s-a înfruntat cu poloneza Martyna Swatowska-Wenglarczyk, care s-a impus fără probleme în fața româncei, învingând-o cu 15-7. Amalia Tătăran s-a întâlnit cu o reprezentantă a Statelor Unite, Katharine Holmes. Americanca s-a impus în cele din urmă cu 15-9. În fine, Greta Vereș a pierdut greu, la o singură tușă, meciul disputat în compania cehoaicei Katerina Saligerova, 13-14.  La final, Greta Vereș s-a clasat pe locul 45, Alexandra Predescu pe 50, iar Amalia Tătăran pe 55.

Grand Prix Budapesta 2022 – spadă, masculin, seniori

Adrian Dabija a fost singurul spadasin român calificat pe tabloul principal masculin în capitala Ungariei. În primul tur, el s-a înfruntat cu italianul Andrea Santarelli, în fața căruia a pierdut cu 6-15. Adrian s-a clasat pe poziția 61 în ierarhia finală.

 

Articole similare

17 scrimeri români participă în acest week-end la etapa din Circuitul European de sabie cadeți, feminin și masculin, de la Eislingen (Germania)

Federatia Romana de Scrima
9 ani

Covaliu: “2013 a fost un an excepţional”

Federatia Romana de Scrima
11 ani

România, locul patru la etapa din Circuitul European cadeți, proba de floretă pe echipe, de la Bratislava

Federatia Romana de Scrima
9 ani
Exit mobile version