Federația Română de Scrimă
Știri

GALERIE FOTO: Tudor Cucu a terminat pe locul 9 proba de sabie individual la Jocurile Olimpice de Vară pentru Tineret de la Nanjing

Sabrerul Tudor Cucu a încheiat fără medalie evoluția din proba masculină individuală de la Jocurile Olimpice de Vară pentru Tineret de la Nanjing. Deși declarase că merge cu obiectivul clar de a se clasa pe podium, sportivul de la CSA Steaua s-a oprit duminică pe tabloul de 16. După un parcurs bun în grupa întâi preliminară, pe care a încheiat-o pe poziția secundă, sabrerul pregătit de Cârlescu Badea Adrian a fost eliminat pe tabloul de 16 de egipteanul Mostafa Ayman, scor 14-15. În aceste condiții, Tudor a încheiat concursul pe poziția a noua.
Podiumul în această probă a arătat astfel: 1. Ivan Ilin (Rusia), 2. Dongju Kim (Coreea de Sud), 3. Yinghui Yan (China).
Miercuri, 20 august, Tudor Cucu va lupta în proba pe echipe mixte pe continente la Jocurile Olimpice de Vară pentru Tineret de la Nanjing.
Vezi mai jos o galerie foto de la evoluția sabrerului român în China:

Tudor Cucu (9)


FOTO: FIE

Articole similare

Patru sabreri români trag azi și mâine la etapa de Cupă Mondială de juniori de la Soci

Federatia Romana de Scrima
8 ani

Casian Cîdu (CSS Unirea Iași) a câștigat Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, în proba de sabie masculin 10-11 ani. MC-ul Psihotrop i-a premiat pe micii campioni!

Federatia Romana de Scrima
7 ani

Ilinca Vereș a luat titlul la floretă fete U13!

Federatia Romana de Scrima
2 ani
Exit mobile version