Federația Română de Scrimă
Știri

GALERIE FOTO: Radu Nițu (CS Riposta), campion național la sabie masculin, categoria 10-11 ani

1 iulie a fost o zi pefectă pentru CS Riposta București. Clubul de sabie a obținut două titluri naționale într-o zi la Campionatele de Copii ce au loc la Sala de scrimă Floreasca din București. După succesul de la prânz al lui Andrei Zane, la categoria 12-13 ani, după-amiază a fost rândul lui Radu Nițu să cucerească medalia de aur, dar la categoria 10-11 ani. Radu, campion în 2013 la categoria 8-9 ani, a avut următorul parcurs până la titlul cucerit azi: tabloul de 64 – liber; tabloul de 32 – 8-4 cu Alexandru Căruțașu (CS Riposta); tabloul de 16 – 8-2 cu Sabin Ilegitim (CS Mușchetarul); sferturi de finală – 8-2 cu Aron Erdei (CS Satu Mare); semifinale – 8-5 cu Paul Iacob (CSA Steaua); finală – 8-1 cu Răzvan Macovei (CSA Steaua).
Medaliile de bronz au fost câștigate de Paul Iacob și Teodor Ismana, ambii de la CSA Steaua.
Clasamentul complet al Campionatului Național de Copii, proba de sabie masculin, categoria 10-11 ani, poate fi văzut AICI.
Sponsorii concursului sunt:Logo_Henkel_RGB_v120i.jpg
Vezi mai jos o galerie foto din ultimele faze ale competiției și de la festivitatea de premiere.

Articole similare

„La Mulți Ani”, Dan Șuta!

Federatia Romana de Scrima
7 ani

Ana Maria Brânză: „Am dat dovadă de maturitate și am făcut foarte puține greșeli”. Vezi o galerie foto emoționantă de la finalul meciului cu Rusia!

Federatia Romana de Scrima
10 ani

Alyssa Ștefănescu și Radu Nițu au câștigat CGS Sabre Cup de la Atena, la categoria U14 individual

Federatia Romana de Scrima
6 ani
Exit mobile version