Federația Română de Scrimă
Știri

FR Scrimă îi urează „La Mulți Ani” lui Tiberiu Dolniceanu!

Sabrerul Tiberiu Dolniceanu împlinește joi, 3 aprilie, 26 de ani! Născut pe 3 aprilie 1988, Tiberiu s-a apucat de scrimă la Iași, iar în momentul de față este legitimat la CS Dinamo București, club alături de care a câștigat la mijlocul lunii martie Cupa Campionilor Europeni. Pe lângă numeroasele distincții obținute pe plan intern, Dolniceanu se poate lăuda și cu un bogat palmares internațional la seniori: campion european la individual în 2013, la Zagreb; vicecampion european pe echipe în 2012, la Legnano; campion mondial pe echipe în 2009, în Antalya; vicecampion mondial pe echipe în 2013, la Budapesta; medaliat cu bronz la mondiale, pe echipe, în 2010, la Paris, și la individual, în 2013, la Budapesta; vicecampion olimpic pe echipe în 2012, la Londra.
Totodată, elevul lui Mihai Covaliu este lider în exercițiu în clasamentul Cupei Mondiale de sabie seniori, iar în urmă cu zece zile și-a trecut în palmares și cea dintâi victorie în această competiție, la Moscova.
Cu ocazia împlinirii vârstei de 26 de ani, Federația Română de Scrimă îi dorește multă sănătate, putere de muncă, multe succese și un sincer „La Mulți Ani!”

Articole similare

ACUM LIVE: Dabija, Dragomir, Timoce și Szilagyi trag în calificări la etapa de Cupă Mondială de seniori, în proba de spadă masculin individual, de la Berna

Federatia Romana de Scrima
7 ani

ACUM LIVE: Brânză, Sbîrcia și Vereș trag în această noapte pe tabloul principal de 64 la etapa de Cupă Mondială de Suzhou, în proba de spadă seniori feminin individual

Federatia Romana de Scrima
6 ani

ACUM LIVE: România trage la Campionatul European de la Soci, în proba de sabie juniori feminin echipe

Federatia Romana de Scrima
6 ani
Exit mobile version