Federația Română de Scrimă
Știri

Federația Internațională de Scrimă a lansat azi o aplicație special pentru Jocurile Olimpice: „Rio Loves Fencing”

Federația Internațională de Scrimă a lansat azi o aplicație special pentru Jocurile Olimpice din Brazilia, de luna viitoare. „Rio Loves Fencing” poate fi descărcată de azi, 20 iulie, de toți userii care au cont în App Store, iar de joi, 21 iulie, aplicația va fi găsită și în Google Play.
„Rio Loves Fencing” își propune să vină zilnic, pe perioada Jocurilor Olimpice, în întâmpinarea fanilor scrimei din întreaga lume cu cele mai noi știri, fotografii, imagini video, profile ale sportivilor participanți, dar și cu rezultatele LIVE de la Rio!
De asemenea, de luni, 18 iulie, Federația Internațională de Scrimă a lansat jocul de scrimă FIE SWORDPLAY. Acesta este disponibil atât în App Store, cât și în Google Play.
România va fi reprezentată în probele de scrimă din cadrul Jocurile Olimpice de la Rio de șase sportivi: Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop, Loredana Dinu (toate la spadă feminin individual și echipe), Tiberiu Dolniceanu (sabie masculin individual) și Mălina Călugăreanu (floretă feminin individual).

Articole similare

ACS Balestra1 a câștigat Campionatul Național de floretă speranțe de la București, ediția 2017, în proba masculină pe echipe

Federatia Romana de Scrima
7 ani

Campionatul Național de sabie pentru cadeți, ziua 3: azi are loc proba feminină la individual

Federatia Romana de Scrima
8 ani

„La Mulți Ani”, Dan Podeanu!

Federatia Romana de Scrima
6 ani
Exit mobile version