Federația Română de Scrimă
Știri

Ema Ioana Cîrligeanu (CS Riposta) a câștigat Campionatul Național de Scrimă Copii, în proba de sabie feminin, la categoria 8-9 ani

Campionatul Național de Scrimă Copii 2016 se încheie vineri, 8 iulie, cu ultimele douăprobe: sabie feminin la categoria 8-9 ani și sabie feminin echipe la categoria 10-13 ani.
De la ora 9:00, la Sala de Scrimă Floreasca, 20 de sportive s-au întrecut în proba de sabie feminin la categoria 8-9 ani. S-a tras un tur de grupe prelimininare, iar apoi toate sabrerele au ajuns pe un tablou incomplet de 32, de eliminare directă.
După o întrecere disputată, medalia de aur a fost câștigată de către Ema Ioana Cîrligeanu. Legitimată la CS Riposta, Ema Ioana a învins-o în finală pe Crina Dinu (CSTA București), scor 8-4.
Medaliile de bronz au fost cucerite de către Rebeca Mamele (CSA Steaua) și Bianca Gomoescu (CS Riposta).
Rezultatele de pe tabloul de eliminări directe au fost următoarele:
TABLOUL DE 16

TABLOUL DE 8

Clasamentul complet al Campionatului Național de Scrimă Copii, în proba de sabie feminin, la categoria 8-9 ani, poate fi văzut AICI.
afis cn copii
Programul complet al Campionatului Național de Scrimă pentru copii, ediția 2016, este următorul:

PARTENERII CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII 2016 SUNT:


Articole similare

Maria Boldor: „Vreau o medalie şi la Mondiale!”

Federatia Romana de Scrima
10 ani

UPDATE 11: Adrian Szilagyi, singurul român care va trage vineri pe tabloul principal la etapa de Cupă Mondială de spadă seniori masculin individual de la Heidenheim

Federatia Romana de Scrima
10 ani

Astăzi are loc cea mai mare acțiune simultană de promovare a scrimei organizată de Federația Română de Scrimă: FlashMob România 2015! TVR3 transmite LIVE din cinci orașe!

Federatia Romana de Scrima
9 ani
Exit mobile version