Federația Română de Scrimă
Știri

Echipa de spadă feminin a clubului CSA Steaua a plecat azi la Cupa Europei de la Caserta (Italia)

Localitatea italiană Caserta găzduiește sâmbătă, 28 ianuarie 2017, o nouă ediție a Cupei Europei la spadă seniori feminin echipe.
Întrecerea, care este echivalentul Ligii Campionilor la fotbal sau la handbal, va reuni în acest an la start 12 formații: GS Polizia (Italia), Esercito (Italia), Aeronautica Militare (Italia), Pro Vercelli (Italia), Giannone Caserta (Italia), CSA Steaua (România), Oberosterreichischer (Austria), Beauvaisienne (Franța), Levallois (Franța), AWF Katowice (Polonia), Malvern (Marea Britanie) și Maison de L’escrime(Belgia). Sistem de concurs: grupe preliminare, iar apoi tablou de eliminări directe.
Reprezentanta României, CSA Steaua, care este și campioana Europei în exercițiu, a plecat vineri dimineața spre Caserta în următoarea formulă: Greta Vereș, Alexandra Predescu, Denisa Barosan și Ramona Calcan. Antrenori: George Epuresc și Cornel Milan.
Din 2008 și până în prezent, CSA Steaua a cucerit Cupa Europei de patru ori: 2008, 2011, 2012 și 2016!
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția formației CSA Steaua la Cupa Europei.

Articole similare

Cupa Federației la sabie de la Iași, ediția 2017, ziua 1: azi are loc proba masculină pentru cadeți

Federatia Romana de Scrima
7 ani

Amalia Stan – campioana junioarelor la sabie

Federatia Romana de Scrima
1 an

Andrei Păștin (CS Dinamo) – locul 7 în proba masculină la individual și România – locul 5 în proba feminină pe echipe, la etapa din Circuitul European de sabie de la Sofia

Federatia Romana de Scrima
6 ani
Exit mobile version