Federația Română de Scrimă
Știri

Echipa de sabie masculin a României a concurat la Cupa Mondială de la Budapesta cu banderole negre

Echipa de sabie seniori masculin a României care a participat duminică, 1 noiembrie, la etapa de Cupă Mondială de la Budapesta, a purtat banderole negre pe tot parcursul întrecerii în semn de solidaritate cu victimele din Clubul Colectiv.
Pentru că echipamentul nu le-a permis, Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Ciprian Gălățanu și George Iancu au purtat baderolele pe piciorul stâng. În schimb, antrenorul Mihai Covaliu a purtat banderola neagră pe brațul stâng.
De asemenea, gândurile oficialilor și sportivilor Federației Române de Scrimă se îndreaptă spre Alexandru Pascu, fiul doamnei Ana Pascu – președintele de onoare al Federației Române de Scrimă și vicepreședinte al Federației Internaționale de Scrimă -, care a fost rănit în tragedia de vineri seara, 30 octombrie.
Internat la Spitalul de Urgență Floreasca, Alexandru Pascu se află și în aceste momente sub atenta observație a medicilor, care fac totul pentru ca tânărul de 34 de ani să își revină cât mai curând.

Articole similare

Campionatul European de cadeți și juniori de la Plovdiv, ziua 1, proba 2: Sabina Martiș, Ioana Radu, Ilinca Pantiș și Catinel Tipișcă trag la sabie cadeți feminin individual

Federatia Romana de Scrima
7 ani

România – locul 2 la etapa din Circuitul European de cadeți de la Zrenjanin, în proba de spadă feminin echipe

Federatia Romana de Scrima
7 ani

„La Mulți Ani”, Cristina Stahl!

Federatia Romana de Scrima
6 ani
Exit mobile version