Federația Română de Scrimă
Știri

David Bâlc (CS Satu Mare) a ocupat locul 8 la etapa a treia din Circuitul Internațional de sabie pentru copii și speranțe de la Budapesta

Federația Maghiară de Scrimă organizează în sezonul 2015-2016 un Circuit Internațional de sabie pentru copii și speranțe, la feminin și masculin, doar la individual.
Circuitul este similar celui Olimpici, de la spadă, sau celui Fulop Mihaly, de la floretă, iar a treia etapă a avut loc la finalul săptămânii trecute, în perioada 23-24 ianuarie. Întrecerea a avut loc la Budapesta, la fel ca și precedentele etape.
Etapa din capitala Ungariei a fost organizată de către Federația Maghiară de Scrimă, în colaborare cu clubul Vasas, la trei categorii de vârstă: copii, 14 ani și speranțe, la feminin și masculin.
La startul concursului s-au prezentat 216 sportivi, iar unul a fost din România. David Csaba Bâlc, de la CS Satu Mare, a concurat la categoria de copii și 14 ani. La copii, David s-a clasat pe locul 8 din 57 de concurenți, iar la 14 ani a terminat pe poziția 23 din 43 de sportivi.
Următoarele etape din Circuitul Internațional de sabie pentru copii și speranțe vor avea loc astfel:
ETAPA a IV-a – 20-21 februarie 2016
ETAPA a V-a- 13-14 martie 2016.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:

Articole similare

Dragomir-locul 50, Stănescu-locul 58, Ailinca-locul 63 și Ursachi-locul 81 la Campionatul Mondial de cadeți și juniori de la Verona, în proba de sabie juniori masculin individual

Federatia Romana de Scrima
6 ani

Emilia Corbu a câștigat titlul național la floretă feminin

Federatia Romana de Scrima
2 luni

Ovidiu Pîrvuleasa (LPS Craiova) a câștigat Campionatul Național de spadă pentru juniori

Federatia Romana de Scrima
10 ani
Exit mobile version