Federația Română de Scrimă
Circuitul European de Cadeți

Daniel Popa – locul 13 la etapa din Circuitul European de cadeți de la Bratislava, în proba de spadă masculin individual

Circuitul European de cadeți programează de vineri și până duminică, în perioada 12-14 ianuarie, prima etapă la spadă din 2018. Concursul are loc la feminin și masculin, la individual și pe echipe, iar la startul lui se află și 27 de spadasini români.
Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, la Bratislava au avut loc probele de spadă masculin individual și spadă feminin echipe.
În proba de spadă masculin individual s-au duelat pentru un loc pe podium 288 de sportivi, iar printre ei s-au aflat și 13 spadasini români. Cea mai bună clasare pentru România a fost obținută de către Daniel Popa, de la CS Dinamo, care s-a clasat pe locul 13. Ceilalți spadasini români au terminat întrecerea de la Bratislava pe următoarele poziții: Mihai Petre (CS UNEFS) – locul 82, Tudor Zărnescu (CS UNEFS) – locul 155, Alexandru Moroianu (CSS Quarto) – locul 157, Sebastian Popescu (LPS Craiova) – locul 157, Matei Bunea (CS UNEFS) – locul 178, David Statie (CSS Quarto) – locul 195, Mario Prăpuceanu (LPS Craiova) – locul 224, Răzvan Crăciun (CS UNEFS) – locul 235, Mirel Bunea (CS UNEFS) – locul 241, Cătălin Vitan (LPS Craiova) – locul 243, Dan Dumitrescu (CS UNEFS) – locul 276. Dorel Dincă (CS UNEFS) trebuia și el să tragă la Bratislava, dar a renunțat în ultima clipă.
Duminică, 14 ianuarie, de la ora 12:00, la Bratislava are loc proba de spadă masculin echipe.
Următoarea etapă din Circuitul European de cadeți, la spadă feminin și masculin, din sezonul 2017-2018, va avea loc la Copenhaga, în perioada 20-21 ianuarie 2018.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția spadasinilor români la Bratislava.


 

Articole similare

Emilia Corbu s-a calificat pe tabloul principal la Torino

Federatia Romana de Scrima
5 luni

Flora Pasztor a câştigat Cupa Satu Mare la floretă cadete

Federatia Romana de Scrima
10 ani

Iulian Teodosiu și-a păstrat titlul național la sabie

Federatia Romana de Scrima
4 luni
Exit mobile version