Federația Română de Scrimă
Știri

Cupa României la floretă de la Timișoara, ediția 2017, ziua 3: azi are loc proba feminină la individual

Orașul Timișoara găzduiește în perioada 2-5 octombrie ediția 2017 a Cupei României la floretă. Concursul are loc la feminin și masculin, individual și echipe! În fiecare zi, probele încep la ora 9:00 și se desfășoară în Sala de la Baza Sportivă Nr. 2 Politehnica din Timișoara!
Miercuri, 4 octombrie 2017, are loc cea de-a treia probă: floretă feminin individual. La startul concursului s-au aliniat 20 de sportive. Se vor trage două tururi de grupe preliminare, iar apoi toate sportivele vor ajunge pe un tablou incomplet de 32, de eliminări directe.
În 2016, podiumul Cupei României la floretă, în proba feminină la individual, a arătat astfel: 1. Mălina Călugăreanu (CSA Steaua), 2. Maria Boldor (CSA Steaua), 3. Ana Boldor (CSU Poli Timișoara).
Cupa României la floretă de la Timișoara, ediția 2017, se încheie joi, 5 octombrie, cu proba feminină pe echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția concursului de la Timișoara

Articole similare

LIVE VIDEO: Cupa Riposta la sabie de la București – etapă din Circuitul European de cadeți, ziua 1: azi are loc proba masculină la individual

Federatia Romana de Scrima
7 ani

Cinci clasări pe podium pentru scrimerii români la etapa a treia a Circuitului Internațional de spadă „Olimpici” de la Budapesta

Federatia Romana de Scrima
8 ani

Gabriel Vasilescu a câștigat titlul de campion al României la spadă tineret!

Federatia Romana de Scrima
2 luni
Exit mobile version