Federația Română de Scrimă
Circuitul European de Cadeți

Cupa Riposta 2024 se desfășoară în weekend

În zilele de 27 și 28 ianuarie 2024, la Sala Polivalentă Ioan Kunst Ghermănescu, din București, se va desfășura ediția a șaptea a Cupei Riposta, la sabie feminin și masculin.

Competiția va fi organizată de Clubul Sportiv Riposta, în parteneriat cu Federația Română de Scrimă și este etapă din Circuitul European al Cadeților, aducâd puncte importante pentru calificarea sabrerilor la Campionatul European de cadeți 2024 și la Campionatul Mondial de cadeți 2024.

Ora zilnică de începere a concursurilor va fi ora 9, iar finalele sunt programate de la ora 18:00.

La start se anunță aproape 300 de participanți din 20 de țări: Australia, Azerbaidjan, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Elveția Estonia, Finlanda, Franța, Georgia, Germania, Grecia, Italia, Malaysia, Marea Britanie, România, Serbia, Statele Unite ale Americii, Suedia și Ucraina.

La competiție vor fi prezenți și invitați speciali: Mihai Covaliu – președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Elisabeta Lipă – șefa Agenției  Naționale pentru Sport, dar și Ana Maria Popescu – multipla campioană mondială și olimpică la spadă.

Articole similare

Laura Badea Cârlescu este noul președinte al Federației Române de Scrimă!

Federatia Romana de Scrima
7 ani

13 scrimeri români trag duminică în prima etapă din noul sezon al Circuitului European U23 la spadă feminin și masculin, de la Budapesta

Federatia Romana de Scrima
9 ani

Alin Badea – locul 21 la Grand Prix-ul de la Moscova, în proba de sabie masculin

Federatia Romana de Scrima
6 ani
Exit mobile version