Federația Română de Scrimă
Evenimente

Congresul FIE 2022 – Lausanne

Sâmbătă, 26 noiembrie, a avut loc, la Laussane, Congresul Federației Internaționale de Scrimă pe anul 2022.

În cadrul acestui Congres Ordinar s-a decis și menținerea deciziei Comitetului Executiv al FIE, prin care sportivilor din Rusia și Belarus nu le este permisă participarea în competițiile organizate sub egida FIE sau a confederațiilor continentale de scrimă.

Situația sportivilor din aceste două țări va fi discutată, din nou, anul viitor, în luna martie, când va fi organizat un Congres Extraordinar online, înainte de începerea calificărilor pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

La Congres, România a fost reprezentată de către Marius Florea – președintele Federației Române de Scrimă si membru al Comisiei de arbitraj a FIE; Roxana Bârlădeanu – secretar general al FRS și membru al Comisiei de Regulamente a FIE; Ioana Ionescu – vicepreședinte FRS și membru în Comisia juridică a FRS și Marius Bârlădeanu – membru al Consiliului de Disciplina al FIE.

.

Articole similare

UPDATE: Campionatul Național de spadă seniori, ziua 1: Semifinale – Simona Pop-Loredana Dinu și Ana Maria Brânză-Anca Măroiu. Semifinalele și finala vor fi LIVE la TVR1, de la ora 18:20!

Federatia Romana de Scrima
9 ani

Nouă sportivi români concurează în week-end la etapa din Circuitul European de cadeți, în probele de floretă feminin și masculin, de la Moedling

Federatia Romana de Scrima
7 ani

GALERIE FOTO: CSA Steaua, locul 4 la Cupa Europei la spadă feminin seniori echipe

Federatia Romana de Scrima
9 ani
Exit mobile version