Federația Română de Scrimă
Campionate Mondiale

CM Cadeți și Juniori – Dubai 2022 – Juniori, sabie, feminin, individual

În concursul feminin de sabie, Denisa Șerban a fost singura tricoloră care nu a putut trece de grupe, ea adunând o singură victorie în cele șase meciuri disputate în grupa a 5-a.

Pe tablou au intrat Ilinca Pantiș, Maria Alexe și Alexandra Mitruș. Din păcate Maria Alexe și Alexandra Mitruș au fost eliminate încă din primul tur. Maria a pierdut în fața Fabiolei Villegas (Spania), care s-a impus cu 15-12, iar Alexandra a cedat cu 7-15 la italianca Manuela Spica.

Cu șase victorii din tot atâtea meciuri disputate în grupă, Ilinca Pantiș s-a calificat direct în turul secund al tabloului principal, unde a cedat la limită în fața braziliencei Pietra Chierighini, 14-15. La final, Ilinca a încheiat pe locul 33 în ierarhia generală, Alexandra Mitruș pe 74, Maria Alexe pe 86, iar Denisa Șerban pe 105.

REZULTATE DIN GRUPE:

DENISA ȘERBAN – GRUPA A 5-A

MARIA ALEXE – GRUPA A 6-A

ALEXANDRA MITRUȘ – GRUPA A 7-A

ILINCA PANTIȘ  – GRUPA A 14-A

Foto: Bizzi Team/FIE

Articole similare

VIDEO: Sport.ro a prezentat povestea Cristinei Constantinescu (ACS Stesial), dublă campioană națională la spadă copii, categoria 12-13 ani

Federatia Romana de Scrima
9 ani

Dublu eveniment mâine pentru FR Scrimă: premierea medaliaților de la Europeanul de la Soci și lansarea clipului de promovare „Eroi cu mască!”

Federatia Romana de Scrima
6 ani

Andreea Lupu s-a clasat pe locul trei la etapa de Cupă Mondială de juniori de la Segovia, în proba de sabie feminin individual

Federatia Romana de Scrima
6 ani
Exit mobile version