Federația Română de Scrimă
Știri

Cifrele ediției a treia a Cupei Riposta la sabie pentru copii și cadeți: 340 de sportivi, 22 de cluburi, 5 țări și două zile pline de scrimă

Clubul Sportiv Riposta București a organizat sâmbătă și duminică, 5 și 6 decembrie, a treia ediție a Cupei Riposta la sabie pentru copii și cadeți.
Chiar dacă întrecerea a durat numai două zile, cifrele ediției din 2015 sunt de-a dreptul impresionante. Au participat la concursul din Sala Floreasca 340 de sportivi, de la 22 de cluburi din 5 țări.
Din punct de vedere statistic, Clubul Sportiv Riposta – unde antrenori sunt Sandu Constantin și Lucian Dina – s-a clasat pe locul întâi în clasamentul pe medalii, cu două de aur și două de bronz. Pe locul secund s-a situat CSA Steaua, cu o medalie de aur, trei de argint și una de bronz, iar pe poziția a treia s-a situat Ucraina, cu o medalie de aur, două de argint și una de bronz.
Clasamentul pe medalii al ediției a treia a Cupei Riposta la sabie pentru copii și cadeți arată astfel:
clasament pe medalii
Repartizarea sportivilor participanți, pe cluburi, la ediția a treia a Cupei Riposta arată astfel:

Clasamentele finale și complete la cele trei categorii – U11, U13 și U16 – la feminin și masculin arată astfel:Sponsorii ediției a treia a Cupei Riposta 2015 la sabie pentru copii și cadeți au fost următorii:

Articole similare

„La Mulți Ani”, Monica Marinescu!

Federatia Romana de Scrima
6 ani

Ana Maria Popescu în ProSport: „Am muncit o viaţă pentru aurul olimpic!”

Federatia Romana de Scrima
8 ani

Ranking Spadă Feminin Cadeți

Federatia Romana de Scrima
4 ani
Exit mobile version