Federația Română de Scrimă
Știri

Cantonament de zece zile în Poiana Braşov pentru lotul naţional de sabie

Lotul naţional de sabie seniori al României a urcat duminică, 23 februarie, în Poiana Braşov pentru un stagiu de pregătire de zece zile. Lotul este alcătuit din nouă sabreri, în frunte cu Tiberiu Dolniceanu (foto, în stânga, alături de Alin Badea şi de Iulian Teodosiu la întoarcerea de la CM de la Budapesta unde România a devenit vicecampioană mondială), liderul la zi al clasamentului Cupei Mondiale. Alături de Tibi au mai urcat în Poiană următorii: Alin Badea, Ciprian Gălăţanu, Iulian Teodosiu, Alexandru Popescu, Mihai Cruţu, Mădălin Bucur, Cristian Biţucă şi George Iancu.
Cei nouă sportivi vor fi îndrumaţi în pregătire de antrenorii Dan Găureanu şi Florin Zalomir. Mihai Covaliu nu este în Poiană pentru că e şeful delegaţiei României la Campionatul European de scrimă pentru cadeţi şi juniori de la Jerusalim (22 februarie – 4 martie). Tot acolo va ajunge şi Iulian Teodosiu, care va concura duminică, 2 martie, în proba de sabie juniori individual.
Sabrerii vor sta în Poiana Braşov până pe 5 martie. Următoarea etapă de Cupă Mondială la care vor participa Dolniceanu&Co va fi pe 8-9 martie, la Budapesta.

Articole similare

Grand Prix Qatar 2021 – floretă – masculin, seniori

Federatia Romana de Scrima
3 ani

A patra ediție a Memorialului “Cornelia Ille” la spadă va avea loc sâmbătă și duminică la Mall-ul Era Shopping Park din Oradea

Federatia Romana de Scrima
9 ani

Clubul Sportiv și Asociația „Fencing” Satu Mare vă invită pe 8 și 9 mai la o nouă ediție a Cupei AS la floretă pentru copii și speranțe

Federatia Romana de Scrima
9 ani
Exit mobile version