Federația Română de Scrimă
Știri

Campionatul Național de sabi cadeți de la București, ediția 2017, ziua 3: azi are loc proba masculină la individual

Începute joi, 26 ianuarie, întrecerile Campionatului Național de sabie pentru cadeți de la București, ediția 2017, continuă luni, 30 ianuarie, cu proba masculină la individual.
De la ora 9:00, la Sala de scrimă „Ana Pascu” din București s-au prezentat la start 59 de sportivi de la toate cluburile de sabie din țară. Sistem de concurs: două tururi de grupe preliminare, iar apoi toți sportivii ajung pe un tablou incomplet de 64, de eliminări directe.
În 2016, podiumul Campionatului Național de sabie cadeți, în proba masculină la individual, a arătat astfel: 1. George Dragomir (CSS Slobozia), 2. Matei Aniculoesei (CSA Steaua), 3. Rareș Ailinca (CSM Brașov) și Vlad Grădișteanu (ACS Duel).
Campionatul Național de sabie pentru cadeți de la București, ediția 2017, se încheie marți, 31 ianuarie, cu proba masculină pe echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile întrecerii de la Sala de scrimă „Ana Pascu” din București.

Articole similare

CSA Steaua1 a câștigat medaliile de aur la Campionatul Național de spadă pentru juniori, în proba feminină pe echipe

Federatia Romana de Scrima
8 ani

„La Mulți Ani”, Rozalia Oroș!

Federatia Romana de Scrima
6 ani

CSA Steaua a câștigat Campionatul Național de floretă pentru speranțe de la București, în proba masculină pe echipe, ediția 2016

Federatia Romana de Scrima
8 ani
Exit mobile version