Federația Română de Scrimă
Campionate naționale

Campionatul Național de floretă seniori, ediția 2018, de la București, ziua 4: azi are loc proba masculină pe echipe

Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București găzduiește de luni și până joi, în perioada 7-10 mai, ediția 2018 a Campionatului Național de floretă seniori. Se va trage la individual și pe echipe, la masculin și feminin. Sunt prezenți floretiști de la toate cluburile de profil din țară.
Joi, 10 mai 2018, de la ora 9:00 are loc ultima probă: floretă masculin echipe. Participă șase formații: CSA Steaua1, CSA Steaua1, CSU Cluj Napoca1, CSU Cluj Napoca2, CSTA București și CSU Poli Timișoara. Sistem de concurs: fiecare cu fiecare, iar la final se alcătuiește clasamentul.
În 2017 podiumul Campionatului Național de floretă seniori, în proba masculină pe echipe, a arătat astfel: 1. CSU Cluj Napoca, 2. CSU Poli Timișoara, 3. CSA Steaua.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile concursului de la Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București.
GALERIE FOTO de la Campionatul Național de floretă seniori de la București, ediția 2018, puteți vedea AICI.
Nu uitați să urmăriți Federația Română de Scrimă pe următoarele conturi de socializare:
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
YOUTUBE

Articole similare

Ediția cu numărul 39 a Cupei 1 Decembrie la floretă pentru copii și speranțe are loc la Satu Mare în perioada 2-4 decembrie 2016!

Federatia Romana de Scrima
8 ani

Alexandra Predescu (CSA Steaua) – locul 40 la etapa de Cupă Mondială de juniori de la Helsinki, în proba de spadă feminin individual

Federatia Romana de Scrima
7 ani

Cupa Riposta 2023

Federatia Romana de Scrima
1 an
Exit mobile version