Federația Română de Scrimă
Știri

Bianca Pascu, locul 69 în proba de sabie feminin la Mondialele de la Kazan. „La 13-9 mi-au amorțit mâinile și picioarele!”

Bianca Pascu, prima româncă intrată pe planșe la Campionatul Mondial de scrimă de la Kazan, a părăsit întrecerea marți, 15 iulie, pe tabloul preliminar de 64. În vârstă de 26 de ani, Bianca a trecut cu bine de grupa preliminară, dar în meciul decisiv pentru calificarea pe tabloul principal de 64 a cedat cu 15-13 în fața sportivei Melissa Ponich (Canada). Deși a condus cu 13-9, Bianca a cedat pe final, iar pe 19 iulie va reveni în țară.
Miercuri, 16 iulie, la o zi de la concurs, Bianca Pascu a explicat pe site-ul www.frscrima.ro trăirile pe care le-a avut la Kazan. „Nu am fost în apele mele de dimineață. Am simțit emoții foarte mari. Nu mai participasem la concurs de un an, dar îmi doream foarte mult să fac un rezultat bun. La 13-9, din cauza emoțiilor, mi-au amorțit mâinile și picioarele. Nivelul concursului este foarte ridicat față de Mondialele din 2013. Se vede că se apropie startul calificărilor la Jocurile Olimpice din 2016 și toată lumea este foarte bine pregătită”, a declarat Bianca.
În clasamentul general, Bianca Pascu s-a clasat pe poziția 69 în proba de sabie feminin.

Articole similare

CSA Steaua concurează azi la Cupa Europei la spadă feminin de la Caserta (Italia)

Federatia Romana de Scrima
8 ani

România a ocupat locul opt la etapa de Cupă Mondială de sabie seniori masculin echipe de la Madrid

Federatia Romana de Scrima
8 ani

Sportivii de la ACS Stesial au susținut sâmbătă o demonstrație de scrimă în Mall Promenada

Federatia Romana de Scrima
9 ani
Exit mobile version