Federația Română de Scrimă
Știri

Azi are loc Campionatul Național de floretă cadeți feminin individual

Campionatul Național de floretă pentru cadeți a ajuns miercuri, 12 martie, la ziua a treia, dată la care este programat concursul individual feminin. La ora 9:00, la Sala de scrimă „Alexandru Csipler” din Satu Mare se vor alinia peste 20 de sportive de la cele mai bune cluburi de floretă din România. Dacă primele asalturi vor avea loc la ora 9:00, finala este programată a se disputa în jurul orei 13:00.
În 2013, podiumul Campionatului Național de floretă cadeți individual feminin a arătat astfel: 1. Maria Boldor (CSA Steaua), 2. Corina Damaschin (CS Petrolul Ploiești), 3. Anca Săveanu (CSA Steaua) și Laura Vârga (CSA Steaua).
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu cele mai importante evenimente ce se vor petrece la concursul de la Satu Mare.
Joi, 13 martie, este programată ultima probă a Campionatului Național de floretă cadeți, cea feminină pe echipe.
FOTO: Dan Bâle

Articole similare

Medalie de aur pentru Simona Gherman și medalie de argint pentru Ana Maria Popescu în proba de spadă feminin individual la Campionatul European de la Torun

Federatia Romana de Scrima
8 ani

UPDATE 2: România s-a calificat pe tabloul de 8, în proba de floretă juniori feminin echipe, la Campionatul Mondial de scrimă de la Tashkent

Federatia Romana de Scrima
9 ani

Jurnal de pe planșă (12). Loredana Dinu: „Cu gândul la Rio…”

Federatia Romana de Scrima
9 ani
Exit mobile version