Federația Română de Scrimă
Circuitul European de Cadeți

Argint în Slovacia pentru fetele de la floretă echipe!

Floretistele cadete au cucerit o medalie de argint în Slovacia! Reușita a venit în concursul feminin pe echipe, fiind realizată de către prima echipă a României (Andreea Dincă, Paula Radu, Maria Teodorescu, Ingrid Miti Bikfalvi)!

În concursul de azi, în primul tur, România 3 (Darra Cișmaș, Catinca Polschi, Diana Virag) a învins cu 45-34 echipa mixtă Româno-Italiană (Sara Serghie, Karina Tal, Chiara Magni). În optimi, România 3 a ieșit victiorioasă și din întâlnirea cu România 2 (Maria Chiorean, Miruna Husu, Enya Male, Mara Neagu Culea), de care a dispus cu 45-37.

Prima echipă a tricolorelor, România 1 (Andreea Dincă, Paula Radu, Maria Teodorescu, Ingrid Miti Bikfalvi), a eliminat în optimi pe Cehia 1, la un scor categoric, 45-27, pentru ca în sferturile de finală să învingă la scor, 45-17, pe România 3, calificându-se în semifinale. Aici tricolorele s-au distrat cu Israel, de care au dispus cu 45-30 și au intrat în finală, unde adversar le-a fost echipa Turciei. Din păcate, ultimul act a fost dominat de turcoaice, care au condus în permanență și s-au impus cu 45-36. România a încheiat concursul pe locul secund, România 3 s-a clasat a opta, România 2 venind pe poziția a 15-a.

Articole similare

DigiSport a aflat cui a dedicat Brânză victoria cu Rusia: „Simona Halep, stai liniștită! Ne-am luat noi revanșa!”

Federatia Romana de Scrima
10 ani

Campionatul Național de spadă tineret, ziua 4: azi are loc proba pe echipe la feminin

Federatia Romana de Scrima
9 ani

UPDATE 15: Radu Dărăban a câștigat Campionatul Național de floretă seniori, proba masculină individual. În finală, 15-4 cu Iulian Teacă!

Federatia Romana de Scrima
10 ani
Exit mobile version